POCOPATO | DE HIPPE BROEK VAN OLIVIA

Over een kleine drie maanden is Olivia alweer jarig. Oeffff ik herhaal het vaak, maar de tijd vliegt voorbij. Olivia wordt alweer 3 jaar. Ik weet als de dag van gisteren nog dat ze werd geboren. Ze is nu echt een groot meisje, een soort van bijna kleuter om te zien. Ojeeej, over ruim een jaar gaat ze dus al naar school??? De tijd gaat al zo snel, drie keer knipperen en het is zo ver. Laten we de tijd nu maar even stop zetten. Even maximaal genieten van twee meisjes thuis die nog niet naar school gaan.

De twee is ‘nee!!’ fase hebben wij volop mee gemaakt en nog steeds trouwens. Of eigenlijk Olivia weet heel goed aan te geven wat ze wel en niet wil. Heel fijn dat ze nu steeds beter begint te praten en alles duidelijk kan maken. Al is dat eigen willetje soms best wel eens pittig. Een discussie kan eindeloos duren want Olivia geeft niet toe. Ook probeert ze net zo lang door te gaan om haar zin te krijgen. Dit gaat haar natuurlijk niet lukken, tenminste niet bij mij ūüėČ .

De drie fase? Nog meer een eigen mening, zelf dingen willen bepalen…. hmmm wat staat ons allemaal nog meer te wachten? Kom maar op!

Ik begin steeds meer te merken dat ze aan geeft wat ze wel en niet mooi vindt en graag aan wil trekken. Iedereen heeft hier zijn eigen manier in, maar ik vind het heel fijn zo lang ik het nog kan en mag bepalen haar aan te kleden. Olivia heeft bij mij dus geen keus. Ik leg ‘s avonds haar kleding klaar voor de volgende dag. Ze geeft regelmatig aan dat ze graag een jurkje en een maillot aan wil. Dat mag en dat doe ik dan ook. Printjes, dieren en natuurlijk Disney figuren zijn haar favoriet. Haar nieuwe broek was meteen goed gekeurd. Een broek van het Poolse kinderkleding merk Pocopato met een soort van panter print, hoefijzer print of je ziet er een soort rookworst¬†(haha). Het is een baggy legging van een super fijn stofje en voelt enorm zacht aan. Heeeeel belangrijk voor Olivia.

Alle combinaties zijn mogelijk maar ik kies graag voor neutraal! Wat vinden jullie van haar outfit?

Klik hier om haar broek direct te shoppen

pocopato olivia pocopato olivia pocopato olivia pocopato-olivia-2 pocopato olivia pocopato olivia

Wat vinden jullie van Olivia haar outfit?

Klik hier om haar broek te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie