HIPPE UNISEX KINDERKLEDING POCOPATO


Wanneer je kinderkleding voor je kind(eren) gaat shoppen wil je naast dat het er heel leuk uit ziet natuurlijk dat de kleding van goede kwaliteit is en lekker zit. Al eerder tipten wij je op Kindermodeblog al dat tuinpakjes dit modeseizoen helemaal hip zijn! Wanneer je aan tuinbroeken denk, schiet een denim exemplaar je vast als eerste te binnen, maar tegewoordig is er zoveel meer te krijgen op dit gebied. Verschillende stoffen, modellen en materialen voor zowel jongens als meisjes.

Het pakje van James is unisex en van het Poolse kinderkleding merk Pocopato. Leuk om te weten is dat de hele collectie van dit kinderkleding merk unisex is, gemakkelijk toch? Super fijn aan dit pak is dat deze is gemaakt van jersey materiaal waardoor het erg comfortabel zit en James er lekker in kan rennen en spelen. Door de zwarte basis is het pak heel gemakkelijk te combineren en James draagt ‘m met een melange T-shirt van I dig denim en toffe gympen. Het printje aan de binnenkant en op de broekspijp zorgt voor een echt verrassingseffect en maakt van dit pakje een echte eye-catcher!  James is ready for some fun! Enjoy!

Je kunt hier klikken om het pakje te shoppen

5A1A9959

5A1A0047

5A1A0019

5A1A0072

5A1A0044

Klik hier om naar de webshop van Pocopato te gaan

Wat vind jij van de outfit van James? Laat het ons weten met een reactie op onze Facebook pagina

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , ,

Plaats een reactie