HIPPE EN TRENDY BROEK POCOPATO

Unisex kinderkleding is hot hot hot! We tipten je afgelopen week al de 5 meest hippe unisex kinderkleding merken van het moment – klik hier als je deze gemist hebt – en het lijkt een echte trend te worden in kindermode land. Het grote voordeel van unisex kinderkleding is natuurlijk dat het super praktisch is. Want hoe leuk is het als je dat super toffe item ook nog kunt doorgeven aan een jonger broertje of zusje. Dat unisex kinderkleding alles behalve saai is bewijst de kinderkleding van Pocopato wel!

About Pocopato
James draagt een toffe sweatbroek van dit kinderkleding merk die je gemakkelijk kunt combineren! Pocopato is een Pools kindermode merk dat het allemaal net even anders doet. The sky is no limit, luidt het credo van de huidige collectie! En dat zien we terug in toffe all over prints, gedurfde kleuren combinaties en coole teksten. De combinatie van de twee verschillende prints maken deze broek net even anders en super trendy! James draagt ‘m met een stoer T-shirt van Bellerose. De oranje kleur in de print van het T-shirt zorgt voor de ”verbinding” binnen de outfit. Een paar toffe sneakers eronder en James is ready to roll! Have a nice day!

Je kunt de broek shoppen via deze link

5A1A0122

5A1A0143

5A1A0092

5A1A0137

5A1A0114
 Klik hier om naar de webshop van Pocopato te gaan

Wat vind jij van deze unisex broek?

Foto’s door  Alina Krasieva Photography

Lees hier: De 5 meeste hippe unisex kinderkleding merken

Tags: , ,

Plaats een reactie