POCOPATO | UNISEX OUTFIT EMMA


Een nieuw upcoming kindermode brand in Nederland is het Poolse kinderkleding merk Pocopato. Wie Kindermodeblog op de voet volgt weet dat wij fan zijn van dit merk! Unieke prints, gedurfde kleuren combinaties en een groot voordeel, bijna alles is unisex!! Zo ook dit hippe sweat broekje van Emma met ‘grid’ print. Helemaal volgens de laatste kindermode trends. Maar Pocopato weet hier nog net even een extra twist aan toe te voegen met de contrast print in de taille band en broekspijp! Emma draagt haar sweatbroekje die zacht en soepel aanvoelt, met een simpel basic hemdje en stoere Converse gympen. Een comfi outfit waarin Emma lekker kan rennen en spelen! Have a happy day!

Ben jij ook opzoek naar unieke kinderkleding die net even anders is? Dan raden wij je zeker aan om is even in deze shop rond te gaan neuzen!

Je kunt de broek shoppen via deze link

5A1A8559

5A1A8592

5A1A8643

5A1A8586

5A1A8564

Klik hier om naar de webshop van Pocopato te gaan

Wat vind jij van deze unisex sweat broek?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie