PERSONAL BLOG: PERSOONLIJKE BRIEF!

_mg_5690

Lieve 2016,

Ik moet je allereerst eigenlijk hetzelfde zeggen als precies een jaar geleden in mijn brief aan 2015. Je bent voorbij gevlogen! Vond je het zelf ook zo snel gaan?

Het was een heel leuk jaar! Hier geen gekke dingen gelukkig. Af en toe een beetje moe. That’s all. Er waren vooral veel hoogtepunten. Om mijn geheugen een beetje op te frissen ben ik net langs alle maanden van Kindermodeblog gescrold. Het is handig om zo’n online naslagwerk te hebben! 😉 En ook erg fijn om nog een klein momentje stil te staan bij alle leuke dingen die ik mocht meemaken het afgelopen jaar. En dat zijn er eigenlijk nogal wat. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik daarvoor ben. Ik heb mijn 12 hoogtepunten in een aparte blog op een rijtje gezet. Benieuwd welke dat zijn? Klik dan even op deze link

Het zal jou ook vast opgevallen zijn. Dit jaar kwamen mijn kinderen ineens weer veel tevoorschijn op de blog. Voor mij aan de ene kant iets heel natuurlijks. Kindermodeblog is ook op die manier begonnen, met de outfitjes van Doutzen. Ze was toen een dreumes van 16 maanden. We zijn nu bijna zes jaar verder. Wat is ze groot geworden he?! En lang! Het duurt niet lang meer totdat ze haar kabouter mamaatje voorbij gaat. Wat is ze veranderd he? Nog even en ze kan een handje meehelpen op de blog. Als ze daar zin in heeft natuurlijk. 😉 Want dat weet je bij kinderen nooit. Er was een tijd dat ze niet zo’n zin had om op de foto te gaan. En naarmate Kindermodeblog groeide en ik zelf ook meer bewust werd van ‘de kijkcijfers’ vond ik dat ook helemaal niet zo erg. Ook wilde ik werk en privé meer gescheiden houden, puur een gevoelsmatig dingetje dus. Maar het grappige is weer, dat je ook daarin meegroeit zeg maar. Ik heb zelf ook een enorme persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt, als ik naar mezelf terug kijk de afgelopen paar jaar. Dus hoe je denkt over bepaalde dingen en hoe je je daarbij voelt, dat is veranderlijk. En ik vaar altijd op gevoel! Ik beslis veel dingen op ‘hoe de vlag erbij staat’ zeg maar. Snap je een beetje wat ik bedoel?

Oliver is dol op de camera! En zo is het dus eigenlijk ook weer heel natuurlijk gegaan om samen met hem op de foto te gaan voor mijn persoonlijke blogs. En als je kleine broertje dat zo ontzettend leuk vind om te doen, dan werkt dat blijkbaar heel aanstekelijk. Dus toen Doutzen zelf begon te vragen wanneer zij nou weer eens voor Kindermodeblog op de foto mocht, toen was het eitje snel gelegd. En zo geschiedde. Er gingen de laatste tijd dus veel ‘Doutzen blogs‘ online. Ik ben benieuwd hoe de vlag er in 2017 bij zal staan 😉 Jij ook?

Er was nog zoveel meer in 2016. Ook De SpringTour en de Back to School Tour bijvoorbeeld. Wat heb ik daarvan genoten zeg, niet normaal. Hard werken ook wel, maar zo leuk! Kinderen stylen en bezig zijn met kinderkleding, ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik hoop jullie in 2017 weer veel te kunnen inspireren en helpen met van alles en nog wat!

Ook kijk ik met trots terug naar de vele blogs die online zijn gegaan met kindermode inspiratie! Zoveel verschillende outfits, zoveel verschillende kinderen, zoveel te gekke kindermode merken. De Hippe Kids, de fotoshoots, het was allemaal weer erg leuk om (samen met jullie) te maken en samen met jullie te delen!

En dan Sophie, sinds 1 maart mijn steun en toeverlaat op het schip van Kindermodeblog. Het was een spannende stap om voor de eerste keer iemand fulltime in dienst te nemen, maar het smaakt naar meer 🙂 Ik ben benieuwd wat (of beter gezegd wie!) 2017 voor me in petto heeft….! Misschien lees je nu al nietsvermoedend mee?

Lieve 2016, lieve lezers, lieve volgers, lieve allemaal!

Ik wil jullie onwijs bedanken voor dit fantastische jaar. Bedankt voor alles! Jullie reacties, voor jullie mailtjes, voor jullie lieve en supporterende woorden, voor jullie vele bezoekjes aan Kindermodeblog, voor alles!

Bedankt dat jullie mij en Kindermodeblog al zo lang en trouw volgen!

Ik wens jullie veel geluk en liefde toe voor 2017!!!

– X♡ – Free

_mg_5719 _mg_5728 _mg_5737 _mg_5746
Frederieke: Jasje MMC Studio Design, Broek Mango,Schoenen Zara
Doutzen: Shirt Mini Rodini, Jasje Oaks of Acorn, jeans Zara, Schoenen Ocra 

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie