PERSOONLIJKE BLOG: DURF TE COMBINEREN!

Tijd voor een korte persoonlijke update! Jullie zien me natuurlijk veel voorbij komen met ‘de tour’. Ik kan je vertellen, het is behoorlijk intensief. Ik ben soms echt gesloopt! Stylen lijkt wel topsport 😉 Even om er een beeld bij te vormen: in de afgelopen 2 weken hebben we al meer dan 140 kids aangekleed in een nieuwe outfit én op de foto gezet. Heb je alle foto’s al gezien? Tot nu toe is de Back to School Tour weer een groot succes en dat komt vooral door de positieve vibes! Blije moeders, vrolijke kids, enthousiaste volgers, de geweldige kinderwinkels én de inspiratie. Zoveel leuke en enthousiaste reacties ook! Dat maakt me heel erg gelukkig en blij. En we gaan nog naar Friesland, Zeeland en Den Bosch. Dus we gaan nog even door met onze Back to School Tour. 😉

Thuis draait het leven ook gewoon door en zijn we alweer helemaal gewend aan het school ritme! Doutzen trekt ‘s ochtends zelf haar outfits uit de kast, maar deze mama zorgt natuurlijk wel dat daar altijd een paar eye-catchers op de plank liggen. Ik heb laatst dit leuke blousje van BillieBlush geshopt (verliefd op het kraagje!) en deze jeans met patches van Zara kon ik ook niet laten liggen. Een makkelijk en draagbaar outfitje voor naar school! En deze items zijn ook nog op honderd andere manieren te combineren. Ik kan niet vaak genoeg zeggen, er kan zoveel meer dan je denkt! Dus combineer die printjes, pak die kleuren die je ‘eng’ vindt en laat de regeltjes los. Durf buiten de lijntjes te denken. Durf!! En je zult zien dat de leukste kinderkleding outfits tevoorschijn komen. Echt!

– X♡ – Free

_63A6418_63A6425 _63A6435 _63A6444 _63A6360 _63A6376_63A6493 _63A6510 _63A6525-001Frederieke: Jas Zara, Broek en Shirt Zara, schoenen Nelson , Tasje via Biggles
Doutzen: Blouse Billieblush, Jeans Zara, Schoenen Maison Mangostan, Rugzak Beach & Bandits

Klik hier voor meer persoonlijke blogs van Frederieke

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie