PERSONAL COLUMN: PLANNEN 2017 EN WAAROM KINDERMODEVLOG?

Het einde van het jaar nadert! Ik kijk onwijs uit naar het nieuwe jaar, omdat ik zin heb in alle nieuwe dingen die ik ga meemaken! Zowel op werkgebied als op privé gebied natuurlijk. Op privé gebied (gelukkig) geen spannende dingen voor de boeg en het enige dat ik me kan wensen voor 2017 is dat het goed gaat met de mensen om mij heen. Ik hoop dat mijn gezin, mijn familie, mijn vriendinnen en mijn volgers een geweldig leuk nieuw jaar tegemoet gaan, in goede gezondheid! En eigenlijk wens ik iedereen van de hele wereld veel liefde, gezondheid en vrede toe! Helaas is de realiteit wat dat laatste betreft vaak anders. Wat een hoop narigheid in de wereld. Ik probeer me daar bewust niet teveel mee bezig te houden, want ik word daar eerlijk gezegd niet zo vrolijk van. Als ik dus een paar dagen websites als Nu.nl en Telegraaf vermijd werkt dat serieus verlichtend. Werkt dat bij jou ook zo? Ik probeer me te focussen op positieve en vrolijke dingen en Kindermodeblog is daar zeker een heel belangrijk onderdeel van!! Word jij er ook zo vrolijk van?

Op werkgebied heb ik in 2017 een aantal concrete nieuwe uitdagingen op m’n lijstje! Daar heb ik mega veel zin in, maar ik moet mezelf ook afremmen in mijn enthousiasme. Focus binnen mijn bedrijf is iets dat ik soms heel erg lastig vind – lees: lukt me gewoon niet – omdat ik regelmatig overstroom van nieuwe ideeën én enthousiasme. Ik zie ook veel kansen en die wil ik het liefst di-réct met beiden handen aangrijpen. Ik wil me daar dan het liefste NU meteen als een hondsdolle puppy instorten. Meteen actie ondernemen! Die eigenschap heeft me natuurlijk geen windeieren gelegd ( In de meest ingekorte samenvatting: van helemaal niets gegroeid naar – met alleen tijd, inzet, liefde en passie voor kindermode – naar een droombaan als Kinderstyliste, een bedrijf, een fijn kantoor, een fulltimer in dienst en daarnaast een aantal geweldige gespecialiseerde freelancers plus een team van superleuke gastbloggers. En nog steeds kom ik handen en tijd tekort. Een persoonlijk doel voor 2017 is dan ook om door te groeien en het vaste team op kantoor uit te gaan breiden.
Gelukkig zijn een aantal nieuwe ideeën in vergevorderd stadium (daarover binnenkort meer!! ) maar ik betrapte mezelf er vorige week op, dat ik daaraan alweer een nieuw idee voor een leuk nieuw concept had toegevoegd. Ik heb mezelf godzijdank tegengehouden en mezelf toegezegd dat ik daar pas NA 1 februari verder over na mag gaan denken, maar oh wat vind ik dat lastig! FOCUS! Januari wordt een volle maand en daarin is geen tijd meer over voor nieuwe ideeën en plannen. 😉

Amsterdam – Florence – Parijs – Barcelona
In januari worden de nieuwe kindermode collecties uitgeleverd waardoor Kindermodeblog op volle touren draait en dus werken wij 24/7 keihard omdat wij onze lezeressen elke dag weer met nieuwe content willen inspireren. Daarnaast staan er ook een aantal kindermodebeurzen op de agenda. Allereerst De Kleine Fabriek in Amsterdam, heet tegenwoordig trouwens Market by Kleine Fabriek. Zin in! Daarna vlieg ik samen met Sophie en Alina naar Florence in Italië, waar we de kindermodebeurs Pitti Bimbo gaan bezoeken. We slapen net als vorig jaar weer bij mijn vriendin Miranda die tegenwoordig haar eigen business heeft. Ze runt 7 dagen per week de healthy bio lunchtent Carduccio, waar je ook kunt ontbijten en aperativo’s kunt drinken. Ik volg haar natuurlijk op de voet via Social Media en de (gezonde) lekkernijen vliegen me daar om de oren. Maar eindelijk kan ik binnenkort Carduccio met eigen ogen zien en alles in levende lijven proeven en ruiken. Zin in! Florence wordt dus een trip waarin ik werk en ‘genieten’ met elkaar probeer te combineren. Ik vind het heel belangrijk om werk en genieten samen te laten komen, en niet bijvoorbeeld twee dagen van vroeg tot laat met werk vol te proppen. Ik ga dus wat langer, zodat ik iets meer rust en ruimte heb. Letterlijk en figuurlijk. Want iets meer rust in mijn koppie, komt mijn creativiteit ook alleen maar ten goede.  Oh oh, als ik maar niet teveel nieuwe ideeën krijg. En geloof mij maar, ik ga vast en zeker hard werken in Florence  Je kent me inmiddels wel een beetje toch?! 😉
En alsof dat nog niet genoeg is gaan we na Florence ook nog naar de kindermodebeurzen in Parijs en Barcelona. Het worden hele volle weken, maar dat mag de pret niet drukken. Het zijn de kersen op de taart. En ik probeer jou dit jaar ook nóg dichter hiermee naartoe te nemen, want ik neem de VLOG camera mee…. En over Vloggen gesproken, daar wilde ik nog wat over delen met je….

Meer Video en KindermodeVlog in 2017
Oók video zal voor mij een belangrijk onderdeel worden van 2017. Ik ben zo blij dat steeds meer volgers gewend beginnen te raken aan bewegend beeld, video’s en vlogs. Jongeren zijn natuurlijk al helemaal in-to Youtube, maar ook steeds meer dertigers, moeders en ouderen weten de weg naar dit geweldige platform te vinden. Heb jij je al geabonneerd op KindermodeVlog? Het is gratis en ik zou het superleuk vinden als je mij ook daar komt supporten!! Klik op deze link en daarna op de rode button: Abonneren Hop hop, allemaal naar Youtube! 🙂

Ik ga binnenkort ook andere inspirerende (niet 100% kindermode) video’s uploaden op mijn kanaal Frederieke Wieberdink, klik hier om je daar alvast te abonneren Superleuk als jij mij ook daar komt volgen!

Waarom vloggen en KindermodeVlog?
Ik vind video’s maken geweldig om te doen! Hele lange tijd wilde ik hier al meer mee doen. Ik heb ook al een aantal keer de start gemaakt, misschien heb je deze filmpjes al wel eens voorbij zien komen. In januari van 2012 poste ik mijn eerste Youtube Vlog voor Kindermodeblog!! Als ik dit filmpje nu terug zie, ziet dat er behoorlijk amateuristisch uit (niet lachen 😉 ) en het woord VLOG bestond toen nog niet eens. Ik heb ook nog ‘s een keer ‘gevlogd’ vanaf de Kleine Fabriek, maar het was z’n tijd echt nog te vroeg. Of hoe zeg je dat? Je snapt misschien wel wat ik bedoel. De afgelopen twee jaar poste ik zo nu en dan wat, af en toe vanaf de beurzen of vanaf een shoot. Maar nu – 5 jaar later- heb ik eindelijk echt de stap genomen om op een professionele manier met video aan de slag te gaan. Mede ook dankzij Marjolein, die ik op het team van Kindermodeblog heb aangehaakt, met wie ik een hele leuke en fijne klik heb! Zij is voor mij precies de juiste persoon om dit samen mee te doen, en het is super fijn om te merken dat soms een puzzel eindelijk op z’n plek valt. Heb je dat ook soms?

Ik wil jullie wel eerlijk zeggen dat ik wel nog wat moeite heb met ‘het gewone’ vloggen. Ik vind het leuk hoor, kletsen tegen de camera, maar het gaat voor mijn gevoel al snel over niks. En ik vraag me af of jullie, mijn volgers, voor ‘t grootste gedeelte mijn leeftijds en lifestyle genoten, hier wel op zitten te wachten, op dit soort vlogs en content. In ‘het gewone’ vloggen gaat ook stiekem best veel tijd zitten, en vind ik dit dan wel de moeite waard? Hoe denk jij hierover? Heb je mijn weekvlogs al gezien? Hier ben ik stiekem onwijs benieuwd naar, dus kom maar op met jouw eerlijke mening….

Maar ” In de kast van”….
De Vlogs waarbij ik langs ga bij volgers thuis om de kinderkasten in te duiken, die vind ik zooo leuk om te maken! Ten eerste omdat ik het geweldig vind om bij mijn volgers thuis te komen, het persoonlijke contact dat we dan hebben én het is elke keer weer een feestje om nieuwe kinderkamers te zien en de kast in te mogen duiken. Vervolgens help ik met het stylen van setjes, helemaal mijn ding zoals je begrijpt 🙂 En ik wil dit alles natuurlijk niets liever dan delen met jou, et voila, daar hebben we een serie KindermodeblogTV #IndeKastvan We hebben nu vijf afleveringen opgenomen en ik word er gewoon heel blij van. Het is heerlijk om nieuwe dingen te doen. Wat vind jij van deze serie tot nu toe? Heb je alle afleveringen al gezien? Feedback en tips zijn altijd welkom! Ik kreeg al veel vragen of ik de merken van de kleding ook kan noemen, vanaf nu zal ik daarom ook een extra (korte) video uploaden, zodat je die info niet hoeft te missen mocht je graag willen weten waar alle kleding van de gemaakte sets van is. Bij de nieuwe Aflevering van vanavond hebben we die extra Video ook al meegenomen. Ga je weer kijken?

In 2017 staan er ook nog een aantal andere video formats op de planning en ik kijk er nu al naar uit om deze te gaan maken! Maar uiteraard gaan we eerst nog even door waar we mee bezig zijn 🙂

Ik zie nu trouwens – wat jullie aan de voorkant van deze blog niet kunnen zien, maar wat ik wel aan de achterkant dus zie: is een woordenteller. Ik zie dat deze blog qua aantal woorden behoorlijk uit de hand is gelopen 😉 En alsof ik nog niet genoeg heb gekletst komt er morgen nog een allerlaatste persoonlijke blog van 2016 online!! Zie ik je morgen weer?  En anders vast en zeker in het nieuwe jaar! Dankjewel voor het lezen en voor het volgen van Kindermodeblog. Veel liefs!

Leuk als je een reactie achterlaat op Facebook!

– X♡ – Free
mg_5344
_mg_5346 _mg_5299 _mg_5365 _mg_5370b
Kleding Frederieke: Shirt en Vest via Biggles Amsterdam, Jeans en schoenen Zara

Klik hier om je GRATIS te abonneren op KindermodeVLOG

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie