PERSONAL COLUMN: JE BENT GEWAARSCHUWD

Allereerst wil ik je waarschuwen. De moeder komt in me boven ūüėČ Mocht je door mijn foto’s ge√Įnspireerd raken om een lang grijs vest aan te schaffen, of een andere kleur – de kleur doet er even niet toe- let dan goed op dat je er niet zomaar mee op de fiets stapt. Ik deed dat namelijk wel en heb √©cht een engeltje op m’n schouder gehad! Zwaar bepakt en bezakt stapte ik nietsvermoedend op mijn moederfiets, met verschillende tassen over m’n schouder gevuld met hippe kleertjes voor de shoot van Kindermodeblog √©n een zware laptop. Het was heerlijk weer en ik fietste vrolijk¬†naar mijn kantoor. Kris kras door het centrum van Utrecht, langs de grachten, door de schattige straatjes. Het was gelukkig niet druk dus ik kon extra hard racen. Mijn nieuwe fiets rijdt namelijk erg lekker en ik had erg veel zin om naar kantoor te gaan, dus ik trapte lekker door. Omdat ik ergens even heel erg moest afremmen en daarna opnieuw moest optrekken – zeg je dat zo?- had ik gelukkig geen volle vaart toen ik ineens echt alles aan m’n rug voelde trekken en een keiharde ruk kreeg. Echt binnen een duizendste seconde ging mijn fiets volledig op slot en flitste meteen door mijn hoofd -m’n veeehest – waardoor ik gelijk hard op de rem trapte. Wat bleek? Mijn vest was om de as heen gedraaid en¬†zowel mijn vest als mijn wiel waren met geen millimeter meer te bewegen. Wat was ik blij dat dit in een vrij stil straatje gebeurde en dat ik niet zo hard had gefietst op dat moment…Een hele lieve mevrouw¬†stopte om me te helpen – ja ze bestaan nog – en ze heeft me losgemaakt van m’n spullen en fiets. Samen hebben we geprobeerd om het vest zonder al te veel kleerscheuren los te krijgen en het duurde even, maar het is nog aardig gelukt ook. Ik heb denk ik echt heel veel geluk gehad, het voelde alsof er een engeltje op m’n schouder zat want dit¬†had heel anders kunnen aflopen. Ik ben er zonder…. al te veel kleerscheuren vanaf gekomen ūüėČ En de supervriendelijke mevrouw die me heeft geholpen op straat – ze was ook onderweg naar haar werk- ¬†nam echt de tijd om me te helpen. Zelf ben ik – geloof ik- ook altijd wel behulpzaam, maar ik ga erop letten dat ik dat ook ga doen als ik haast heb! En ik trek dus echt NOOIT meer dit vest aan op de fiets en bij deze zijn ook jullie gewaarschuwd ūüėČ

Over vesten gesproken….wisten jullie dat we ‘het einde’ van het kindermode seizoen naderen en dat de nieuwe collecties de komende weken uitgeleverd gaan worden? Ik ben echt mega benieuwd! Veel van de collecties heb ik vorig jaar tijdens het beurzen seizoen al gezien, maar ik zie elke dag zoveel kleertjes, dat ik √©cht niet meer precies op mijn netvlies heb staan hoe de collecties eruit gaan zien! Tijdens de fotoshoots de afgelopen winter, grepen we best wel vaak mis met lange vesten. Dus ik ga duimen draaien dat we deze winter – over een paar weken dus al – meer mooie lange vesten krijgen in de kinderwinkels! Maar NO WAY dat daarmee gefietst mag worden…. ūüėČ

Zijn er bepaalde kledingstukken die jullie echt missen in de kindermode collecties? Vertel het me, ik ben benieuwd!

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free

_63A0226

_63A0206

_63A0287

_63A0270

63A0268
Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,