PERSONAL COLUMN: LET DREAMS COME TRUE

Zoals je weet ben ik echt onwijs blij met mijn werk als blogger en kinderstyliste. Kindermode is gewoon om heel blij van te worden en ik vind het heerlijk om de liefde voor kindermode met jullie te kunnen delen. Nieuwe collecties, de laatste trends, en de meest geweldige musthaves. Er is steeds weer iets nieuws te ontdekken en geen enkele outfit is hetzelfde. Maar ook het ondernemen vind ik echt ge-wel-dig. Van niets iets maken, daar krijg ik echt een kick van! Een vraag die ik vaak hoor is: hoe begin je nou? Nou, eigenlijk is beginnen best simpel. Je moet doen waar je blij van wordt. Heel kort door de bocht misschien, maar toch is het zo. Je gevoel volgen. En dingen doen waar je blij van wordt…. daar ben je vaak stiekem ook nog eens heel goed in! Ik hoor je nu denken……

En?
Klopt ‘t wat ik zeg?
Geldt dat voor jou ook?

Dingen doen dus waar je blij van wordt. En mijn motto is: Je moet actie ondernemen als je iets bereiken wilt.

Maar goed. Ik was dus laatst voor Kindermodeblog in Florence! Misschien heb je wel het een en ander voorbij zien komen?!

En ik heb me daar dus niet alleen laten onderdompelen met nieuwe kindermode inspiratie. Nee hoor, ik heb me ook tonnetje rond gegeten aan biodynamisch voedsel. Biodynamisch voedsel hoor ik je denken? Ja. Biodynamisch voedsel. Dat kwam allemaal door Miranda. Want wat ik dus met kleertjes heb, dat heeft zij met gezond eten.

Miranda is een hele goede vriendin van mij die al vanaf ‘t begin van Kindermodeblog altijd erg betrokken is geweest. Miranda woont in Florence en toen ik laatst voor Kindermodeblog naar de Pitti Bimbo kindermodebeurs ging, logeerde ik gezellig bij haar. Een half jaar daarvoor was ik ook tijdens mijn vakantie met Sjoerd bij haar langs geweest. Toen deelde ze haar ideeën met mij voor een eigen bio lunchtentje, waar je ook kunt ontbijten en aperativo’s kunt drinken. Ik vond haar plannen en ideeën helemaal geweldig en moedigde haar aan om hier helemaal voor te gaan!! Nu een half jaar later, ging ik weer bij haar langs en liet ze me alles zien. Het toffe oud Italiaanse pandje (volop in de verbouwing) en ik mocht alles proeven! Haar eigen gemaakte soepen en bananenbrood. Jammie jammie! Ik ging dus elke dag met een goed gevulde buik naar de kindermode beurs en kon bij terugkomst gelijk weer verder met proeven van alle lekkernijen. Ik werd echt enorm blij van haar plannen en ondernemerschap!! En haar lekkere eten 😉

Ik zit nu echt in zo’n fase waarin ik ook met anderen veel praat over ondernemen. Dit zijn gesprekken waarin we elkaar helpen, inspireren en met elkaar mee denken. Het zijn vaak hele leuke gesprekken waarbij we elkaar stimuleren om ergens voor te gaan! En het is zo tof om te zien als mensen het dan ook gewoon doen!!

Let dreams come true!!

– X♡ – Free

_63A0008

_63A9853

_63A9971

_63A0177

_63A8827

_63A0553
Meer zien van mijn kindermode inspiratie in Florence? Bekijk hier het Florence report

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie