TODDLERS AND TEES | I DIG DENIM TREND ITEM VOOR JE DOCHTER!


Voeg verschillende elementen als, glitters, rokjes, gave accessoires en een subtiel dierenprintje samen en je hebt de gouden combinatie in handen voor een geslaagde meisjes outfit. Is jouw dochter er ook zo dol op?

Mckenzie draagt een rokje van het Deense kinderkleding merk I Dig Denim en komt uit de waanzinnig leuke webshop van Toddlers and Tees. Naast I Dig Denim shop je in deze webshop ook een heleboel andere hippe en leuke kinderkleding merken. #Tip! Mckenzie haar nieuwe rok voldoet ook helemaal aan de laatste trends. Het is namelijk een heus salopette rokje. Het rokje is gemaakt van een zachte sweatstof en heeft een soort vintage wassing wat ‘m extra stoer maakt. De bretels maken het geheel lekker eigenwijs.

Deze vrolijke meid draagt haar rokje hier met een longsleeve T-shirt van iglo+indi, de glitter legging en haar glitter laarsjes maken het helemaal af en geven de outfit een feestelijke touch! Toch leuk zo aan het einde van het jaar. Een musthave rokje voor je dochter als je het ons vraagt. Zo combineer je het rokje ook heel gemakkelijk met een klassiek blousje voor de feestdagen. Enneh.. je shopt ‘m nu ook nog eens in de SALE! Do we need to say more?

Je kunt het rokje via deze link shoppen bij Toddlers and Tees in de sale

_mg_8901 _mg_8806 _mg_8847 _mg_8947 _mg_8809 _mg_8822r _mg_8852

Klik hier om het rokje direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van dit rokje? Ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie