TIP! HIPPE SJAALS EN MUTSEN BIJ MON PETIT LOUP

Deze week was het dan toch echt zover. De temperaturen zijn gedaald tot (ver) onder het vriespunt en koning winter lijkt toch echt zijn intrede te hebben gedaan. Tijd dus om de mutsen, sjaals en handschoenen tevoorschijn te toveren, want die hebben we meer dan nodig. Nu denk ik dat ik vast niet de enige ben waarbij de ”setjes” deze week incompleet bleken te zijn. Handschoen kwijt, twee verschillende kleuren, te klein of een muts die totaal niet matcht bij de nieuwe winterjas van dit jaar…¬†Zeg alsjeblieft dat dit herkenbaar is? ūüėČ

Tijd dus om hippe winteraccessoires te shoppen en laat ik daar nu het perfecte adres voor gevonden hebben. Zoals je weet zijn wij hier bij Kindermodeblog helemaal weg van de winterjassen van het kinderjassen merk Mon Petit Loup. Origineel, kwalitatief en wat ons betreft hét kinderjassen merk dat je aan je favorieten lijstje moet toevoegen! Maar wat ik dus graag met je wil delen is dat je in de webshop van Mon Petit Loup ook echt onwijs veel hippe, warme, stoere, schattige, kleurrijke en zachte sjaals, mutsen en handschoenen kunt shoppen voor de kinderen! Winteraccessoires voor jongens en meisjes die de handen, oren en de nek van je kind goed beschermen tegen de kou. De mutsen hebben ook een heerlijke zachte voering, zo hebben kinderen dus geen last van een kriebelende rand.

Laat je hieronder alvast inspireren, maar er is m√©√©r! Neem dus snel een kijkje in de webshop. Ennehh een extra set is¬†nooit verkeerd…je weet maar nooit he ūüėČ

Klik hier om de gehele kinderjassen collectie én alle winteraccessoires bij Mon Petit Loup te bekijken

mpl_w2016-61 schermafbeelding-2016-11-30-om-14-59-12 mpl_w2016-100 schermafbeelding-2016-11-30-om-14-46-57 mpl_w2016-2 schermafbeelding-2016-11-30-om-14-46-03 mpl_w2016-139

Klik hier om direct de gehele kinderjassen collectie én alle winteraccessoires bij Mon Petit Loup te bekijken

Tags: , , ,

Plaats een reactie