MON PETIT LOUP KINDERJASSEN | SALE TIP


Shoppen in de sale is natuurlijk altijd leuk, maaaaaar shoppen in de sale bij het kinderjassen merk Mon Petit Loup is méér dan leuk en wil je ab-so-luut niet missen! Je snapt dat ik deze SALE TIP dan gewoon met je moet delen. Vanaf deze week shop je in de webshop van Mon Petit Loup niet alleen de mooiste en warmste winterjassen voor je zoon en/of dochter, maar scoor je ook nog eens de leukste sjaals, mutsen en handschoenen met een mooie korting. Als dat geen fijne tip is zo voor de feestdagen weet ik het ook niet meer 😉

Een extra winterjas kunnen (en willen) we allemaal wel voor onze kinderen gebruiken en wanneer je deze dan in de SALE kunt scoren is dat natuurlijk extra fijn. De kinderjassen van Mon Petit Loup zijn extra speciaal door de kwalitatieve stoffen en originele voeringen met print. De winterjassen zijn echt om door een ringetje te halen zo mooi, dus neem snel een kijkje in de webshop en scoor jouw favoriete winterjas van Mon Petit Loup nu in de SALE!

Je kunt via deze link de winterjassen in de SALE shoppen bij Mon Petit Loup

MPL_W2016-48 MPL_W2016-75 MPL_W2016-140 MPL_W2016-78 MPL_W2016-105 MPL_W2016-16

Klik hier om direct in de SALE te shoppen bij Mon Petit Loup

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie