HANNE IN NIEUWE WINTERJAS MON PETIT LOUP


Winterjassen, waar de één niet kan kiezen is het vinden van de perfecte winterjas voor de ander soms een hele zoektocht. Een winterjas moet dan ook vaak aan veel eisen voldoen. Warm, kwalitatief, praktisch, gemakkelijk te combineren, moet tegen een stootje kunnen en dan ook nog graag een hip model waar je niet snel op uitgekeken bent… Herkenbaar?

De nieuwe winterjas van Hanne wil ik daarom graag met je delen want dit is een echte eye-catcher en is van het waanzinnig gave kinderjassen merk Mon Petit Loup. Even geleden tipte ik je op Kindermodeblog al over de nieuwe collectie van dit Nederlandse (!) kinderjassen merk – klik hier als je dit gemist hebt – en ik ben nog steeds verliefd op deze winterjassen. Kwaliteit en originaliteit staan bij dit kinderjassen merk voorop, maar daarnaast zijn de winterjassen ook nog eens super stijlvol, praktisch en functioneel. Ik zeg win-win-win! Hanne draagt het houtje-touwtje model van een okergele wollen stof, een trendkleur zie we dit seizoen heel veel zien. De kleurrijke landscape voering maakt deze winterjas extra speciaal en de ritssluiting en de capuchon maken dat de jas extra warm is en helemaal winterproof. Hanna draagt haar jas met een shiny rokje en top van de Zara en met haar stoere Dr.Martens. Hanne is er klaar voor, dus laat de koude dagen maar komen!

Pssssst, Mon Petit Loup heeft ook voor de jongens hele gave winterjassen in de collectie, dus neem snel even een kijkje in de webshop.

Je kunt de jas hier shoppen bij Mon Petit Loup

_mg_3475 _mg_3467-2 _mg_3501 _mg_3535 _mg_3484 _mg_3490 _mg_3509 _mg_3508 _mg_3551 _mg_3571

Klik hier om de jas direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van de nieuwe winterjas van Hanne?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie