MON PETIT LOUP WINTERJASSEN SALE TIP!


Eerder deze week tipten we al verschillende gave kinderkleding webshops waar je as we speak helemaal los kunt gaan met SALE shoppen. En vanavond kun je nog een waanzinnig kinderjassen merk aan dit favorieten lijstje toevoegen! Oh yess

Ik heb het natuurlijk over het prachtige kinderjassen merk Mon Petit Loup. Wie Kindermodeblog op de voet volgt heeft dit Nederlandse kinderjassen merk al wel vaker voorbij zien komen. Ook voor Doutzen en Oliver heb ik jassen aan de kapstok hangen. De kwaliteit is top en de jassen blijven na veelvuldig dragen ook echt mooi. En de SALE op de winterjassen collectie is nu dus begonnen. Je shopt de warme wollen kinderjassen nu met 30% korting. Kwalitatieve, draagbare en bovenal unieke en originele winterjassen voor jongens en meisjes. Het gebruik van verschillende (felle) kleuren zorgt ervoor dat je zoon of dochter vrolijk de winter doorstapt en dan moet je de voering van deze kinderjassen ook zeker niet vergeten te bekijken. Deze prints zien er prachtig uit en het geeft de winterjassen nog net even dat extraatje. Als je ze ziet snap je precies wat ik bedoel 🙂

De wollen stof zorgt ervoor dat je kind het nooit koud heeft en lekker buiten kan spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Wanneer je dit kinderjassen merk van Nederlandse bodem nog niet kent raden we je zéker aan om de gehele collectie even te bekijken. En je shopt de winterjassen nu dus voor een heel mooi prijsje is de sale!

Genoeg gezegd. Begin je weekend goed en shop jouw favoriete winterjas nu in de webshop van Mon Petit Loup. Laat je even weten welke winterjas het is geworden? Benieuwd!!

Klik hier om naar de website van Mon Petit Loup te gaan 

Klik hier om direct naar de webshop van Mon Petit Loup te gaan

Word jij ook zo enthousiast van de winterjassen van Mon Petit Loup?

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie