TIP! DE NIEUWE WINTERJASSEN COLLECTIE VAN MON PETIT LOUP!


Wauw wauw wauw! Ik heb superleuk nieuws dat ik graag met je wil delen. Weet je nog dat ik je een tijdje geleden vertelde over het onwijs mooie kinderjassen merk Mon Petit Loup? De nieuwe collectie winterjassen van dit merk staan vanaf vanavond (!) online en dat wilde ik gelijk met jullie delen! Ik zit op het puntje van m’n stoel want de kinderjassen zien er zo gaaf uit – echt om door een ringetje te halen – dat kiezen gewoon bijna onmogelijk is!

Kwaliteit en originaliteit zijn twee van de key woorden die bij dit Nederlandse kinderjassen merk voorop staan en dit is ook in de nieuwe wintercollectie zeker weer terug te zien. Met veel liefde en passie zijn de nieuwe kinderjassen door Sacha en Ingrid ontworpen. Van prachtige bombers tot A-lijn jassen en het klassieke houtje-touwtje model. De jassen zijn gemaakt van warme wollen stoffen die onze kinderen deze winter goed warm zullen houden, ja deze winterjassen hebben hét! De combinatie van de uni kleuren als framboos roze – lichtblauw – bordeaux – mint en donkerblauw aan de buitenkant en de originele en opvallende voering aan de binnenkant maken deze kinderjassen voor jongens en meisjes echt uniek en eigen! Heb je de batman print al gespot? Te cool toch?! Volgens mij heb ik niets teveel gezegd, maar neem vooral snel zelf een kijkje op de website om alle winterjassen te bekijken!

Ik ben heel benieuwd wat jij van de nieuwe winterjassen collectie van Mon Petit Loup vindt. Laat je het even weten via een reactie hieronder of op Facebook? Vinden we leuk 🙂

Je kunt de nieuwe kinder winterjassen hier shoppen

MPL_W2016-16 MPL_W2016-61 MPL_W2016-43 MPL_W2016-80 MPL_W2016-100 MPL_W2016-120 MPL_W2016-139 MPL_W2016-140 MPL_W2016-144 MPL_W2016-48

Klik hier om direct naar de webshop van Mon Petit Loup te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van dit kinderjassen merk?

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie