DOUTZEN EN FREE IN TWINNING SWEATERS

DOUTZEN EN FREE IN TWINNING SWEATERS

Zoals je gister al in mijn blog kon lezen, kan ik met Doutzen heel gezellig samen shoppen. En als je haar zo ziet op deze foto’s kun je je het misschien nog beter voorstellen. Ze wordt namelijk echt groot! Nog heel even en we staan op gelijke hoogte 😉 Wie van jullie volgt Kindermodeblog al heel lang en kan zich nog herinneren hoe klein ze was?

Ook onze kleding kasten beginnen qua inhoud steeds meer op elkaar te lijken 😉 We hebben best wel wat overlap. Eigenlijk hebben we gewoon verdacht dezelfde smaak. En heel soms hebben we PRECIES dezelfde kledingstukken. Niet persé omdat we dan ‘bewust’ kunnen twinnen, maar omdat we dan echt hetzelfde kledingstuk leuk vinden óf omdat ik natuurlijk iets dat ik heel leuk vind uit enthousiasme in tweevoud heb gekocht. Voor haar én voor mij. Stiekem toch best leuk die mini me trend 😉 En nu Doutzen ook steeds groter wordt moet ik soms echt even kijken of het nou mijn kledingstuk is of die van haar, die ik uit de wasmand trek. Kleine meisjes worden groot.

Sinds kort hebben we ook deze leuke grijze sweater van By Bar in de kast liggen. We mochten van dit mooie Nederlandse merk iets leuks uitzoeken. Het werd dus deze grijze trui met geborduurde Koi vis. In een groot maatje en in girls size. En die combineren wij beiden met een leuk panter kraagje 😉 Zo moeder zo dochter. Verder draagt Doutzen een suuuuperleuke jas van BillieBlush. Haar lakrokje is ook van dit merk. Maar daarover even een belangrijke note. Als je dit rokje wilt  bestellen, neem ‘m dan alsjeblieft een maatje kleiner.

Gaan jullie thuis wel eens ‘hetzelfde’ de deur uit? Ik ben heel benieuwd. Leuk als je me dit even laat weten op Facebook, en mocht het antwoord ja zijn… deel je dan ook even een fotootje of linkje van het item dat jullie twinnen? Vind ik leuk! 🙂

Liefs X Free  ( Volg me via deze link op Instagram ) 

frederieke wieberdink
Free Jas Bershka , Jeans Zara , Blouse Zara, Sweater By Bar , Schoenen Zara
Doutzen Jas Billieblush, Sweater By Bar, Blouse Milk Copenhagen, Legging name it, Rokje Billienblush, Schoenen Adidas

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie