DIT IS DE NIEUWE PANTERLIEFDE VAN DOUTZEN

Free en panter dat is gewoon twee handen op één buik. Hoef ik jou niet uit te leggen. Ook Doutzen is besmet met ‘t virus. En dat vind ik he-le-maal niet erg. Lees maar gewoon: Free vindt het geweldig dat haar dochter ook van panter houdt. Free was dan ook dolblij ( Lees: ongelooflijk in haar nopjes) toen Doutzen deze jas uit ‘t online rek trok. Wat heeft Doutzen toch een goeie smaak! 😉 Ik hoop dat ze nog lang last blijft houden van dit virus. Alhoewel het straks wel verdomd gevaarlijk wordt als ze richting de 1.63 gaat en ze mijn kledingkast gaat induiken… 😉 Dan kan ik mijn pantertjes maar beter naar een plankje hoger verhuizen….;)

Doutzen draagt:
1. Jas Billieblush
2. Jurk Gardner and the Gang
3. Legging Billieblush

_mg_1379-2 _mg_1387-2 _mg_1390-2 _mg_1406-2 _mg_1426-2 _mg_1435-3 _mg_1451-2 _mg_1408-2
Via deze link kun je de jas van Billieblush shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie