DIT IS DE HERFST OUTFIT VAN DOUTZEN

Terwijl ik dit schrijf regent het buiten pijpenstelen, ziet de lucht er donker en grauw uit en liggen er buiten bergen met natte bladeren. HERFST! Wat vind ik ervan? Ik vind de hockeytraining van Doutzen wat minder gezellig met dit weer en ik heb geen zin om met de fiets naar kantoor te gaan. En verder? Krijgt de herfst mij niet gek.

Ik vind de herfst echt één van de mooiste periodes van het jaar! De kleuren zijn zo mooi en stralen zoveel warmte uit. En met alle liefde haal ik die warmte ook in huis. Je raadt ‘t nooit. Met kleertjes natuurlijk!

Ik viel als een blok voor dit mooie vest van Carrement Beau. De kleur is een soort koper / roest bruin. En de gouden draad die door de stof is heengeweven, geeft ‘t vest een mooie twinkle! Precies wat we nodig hebben op deze natte, donkere dagen.

En wat Doutzen het allerleukste vindt aan de herfst?  “De blaadjes die vallen. Kastanjes pakken. Beukenootjes vangen. De dieren in het bos”  Ik geef haar groot gelijk. Wat jij?

Doutzen draagt :

1. Vest Carrement Beau
2. Shirt PopupShop
3. Legging BillieBlush
4. Schoenen Ocra Shoes

_mg_1300r_mg_1261 _mg_1269_mg_1322 _mg_1305_mg_1367 _mg_1319_mg_1290r _mg_1311 _mg_1291
Houd jij van de herfst en van de ‘typische’ herfstkleuren? Ik ben benieuwd! Leuk als je een reactie achterlaat, hier of op Facebook 🙂

– X♡ – Free

 

Foto’s door Maru Alvarez

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie