DIT JURKJE VAN JUUL IS TE GEK!

Door Frederique:

Grrrr wat een strijd iedere ochtend. Juul heeft besloten geen broeken meer te willen dragen en weigert dan ook echt om er eentje aan te trekken. Hoe lief ik het ook vraag en hoe ik ook mijn best doe om haar in een broek te hijsen, ze trekt hem gewoon weer uit. Een kansloze strijd die ik toch iedere ochtend weer aan ga. Al enige tijd geef ik Juul ’s morgens de keuze uit twee setjes, een compromis dacht ik zo. Helaas trapt ze daar nu niet meer in wanneer ik twee setjes met broek klaar leg. Dan maar snel de stad in om jurkjes te shoppen want die drama iedere ochtend daar ben ik echt wel klaar mee!

De ZARA heeft dan wel mijn voorkeur, gewoonweg omdat ik daar vrijwel altijd slaag voor de kinderen. Zeker met de huidige fall/winter collectie met al die mooie kleuren als groen – (mosterd)geel en bordeauxrood. Vooral van die laatste, bordeauxrood, daar heb ik iets mee. Ik struin alles af in de hoop iets te vinden in deze kleur voor Juul. Het is een warme kleur die haar mooi staat maar ook eenvoudig te combineren is. Onlangs shopte ik bij de ZARA deze dress voor Juul. De jurk heeft een ronde hals, een naad op de borst en een look-a-like kasjmierprint. De print heeft iets chiques maar ook weer niet. Combineer je het met een donkerblauw bontje dan heeft het totaal een andere look dan wanneer je het combineert met een bordeaux rode dikke maillot en een shawl. Omdat ik voor Juul (vooralsnog) geen glitter kniekousen heb gevonden, draagt ze mijn sokken welke voor haar uitermate geschikt zijn als kniekousen.

Wat vind jij deze look?

Shop hier het jurkje van Juul

1

2

3

4

Via deze link kun je het jurkje van Juul shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie