NAME IT | OUTFIT JUUL


Door Frederique:

Soms zie je jurkjes die bijna zonde zijn om je kind aan te trekken. Denk hierbij aan jurkjes gemaakt van zijde, of met allerlei kleine en schattige knoopjes op de rug, spierwit of met bloemenapplicaties maar laten we eerlijk zijn: dit is niet draagbaar! Althans niet voor een kind dat gewoon kind wil zijn en onbezorgd wil kunnen spelen.

Alhoewel Juul echt een ‘meisje-meisje’ is en dus netjes om gaat met haar kleding blijft het een kind van 3 jaar. De nieuwe collectie dresses van NAME IT bestaat o.a. uit deze grey sweatdress. Het jurkje is gemaakt van elastische stof, heeft een ronde hals en aan de uiteinde van de mouwen een elastieken boord. De stof is vrij dik dus een prima jurkje voor deze tijd van het jaar maar niet wanneer het hoogzomer is. Een heerlijke dress die zowel stoer, schattig als comfi is. Het ligt er maar net aan hoe je het combineert. Juul draagt het vandaag met teenslippers maar ook een glitter legging en witte sneakers zijn heel goed te combineren met dit jurkje. Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt de jurk shoppen via deze link

unnamed-2

unnamed-3

unnamed-5

unnamed-4

unnamed-6

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van dit jurkje van Juul?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie