RIVER20FOUR JURKJE | OUTFIT JUUL


Door gastblogger Frederique:

Na vele kledingmerken en stijlen ben ik er inmiddels wel achter dat een A lijn de perfecte pasvorm is voor Juul. Juul heeft (nog) niet zo’n lange benen en is vrij potig gebouwd dus een jurkje wat aan de onderzijde ietwat uitloopt doet haar figuurtje goed uitkomen. Daarnaast is het ook belangrijk dat het lekker zit, als dat niet zo is dan laat Juul dat wel horen. Ondanks dat ze nog zo jong is, heeft ze al een duidelijke voorkeur voor kleding. ’s Morgens tijdens het aankleden bemoeit ze zich dan ook maar al te graag met de outfit van die dag. Ze draagt het liefst wijdvallende jurkjes of treggings. Voor de afwisseling wil ze nog wel eens een skinny broekje dragen maar zolang het maar geen denimstof is. Hier thuis is het ’s morgens altijd haasten en wanneer dit dametje het dan niet eens is met het kledingsetje wat ik heb klaargelegd…nou dan pas maar op. Om dit gedoe te voorkomen laat ik haar voortaan kiezen uit twee outfits. Vanochtend heeft Juul gekozen voor dit kekke jurkje van het merk River20Four. Een A lijn jurkje van T-shirtstof met XXX erop. Lekker speels door het model en ze kan zich er prima in bewegen. Als een echt meisje zwiert ze in het rond met haar jurkje. Neem snel een kijkje op de website van RIVER20FOUR want ze hebben mega veel leuke en ‘anders dan anders’ kleding , schoenen en accessoires voor een zacht prijsje. Hun slogan ‘ Because there’s a hipster in every child’ is zeer toepasselijk. Ik ben fan, jij ook?

Via deze link kun je het jurkje shoppen

j

j3

j4

j2

Klik hier om bij River20Four te shoppen

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags:

Plaats een reactie