DE HIPPE SWEATJURK VAN JULIE


Door Renske:

Van de week heb ik eens even goed alle kasten uitgezocht. Was wel nodig ook want er lag bij iedereen genoeg kleding in die of niet meer past of echt niet meer gedragen kan worden nu de zomer echt helemaal¬†voorbij is. Heerlijk altijd als het gebeurd is, zijn de kasten weer netjes en heb je een goed overzicht van wat echt nog nodig is voor de komende winter. Shopt op een of andere manier toch fijner als iets ook daadwerkelijk nodig is ūüėČ

En wat bleek voor Julie; ze had bijna geen winterjurkjes meer. Hoe leuk ik alle leggings, spijkerbroeken en rokjes ook vindt, een meisje MOET ook jurkjes in de kast hebben! Dus we mochten op zoek en man wat was het weer moeilijk kiezen. We hebben er een aantal gevonden en de eerste ervan wil ik heel graag met jullie delen. ¬†Je kan er dit seizoen niet omheen; de sweaterjurk! Niet alleen voor de meisjes maar ook voor onszelf zien we ze overal voorbij komen. En logisch want het is ook zo’n fijn kledingstuk. Valt lekker ruim, legging of maillot eronder, laarsjes of sneakers aan en klaar!

Ik viel als een blok voor dit zalm roze model van Mini Rodini met print (ik geloof van een das). Julie zit op dit moment bij Mini Rodini tussen 2 maten in en ik heb de grotere genomen dus hij is bij haar wat aan de ruime kant. Maar het fijne van Mini Rodini vind ik dat het zulke mooie stoffen zijn waardoor deze jurk heerlijk valt ondanks dat ie nog wat groot is.

En ja die printjes steeds weer, zelfs van een das maken ze een toffe afbeelding! Het lijkt simpel maar I love it!¬†Julie draagt er deze keer een donkergrijze maillot en laarsjes van Clic! onder maar hier gaan we zeker in¬†vari√ęren. En doordat ie dus nog wat aan de grote kant is gaan we er extra lang heel veel plezier van hebben!

Je shopt de jurk hier bij Toddlers and Tees

img_2875 img_2861 img_2868 img_2857 img_2866 img_2863

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij Toddlers and Tees

Wat vind jij van Julie haar nieuwe jurk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie