MINI RODINI UNICORN JURK | JULIE

Door Renske:

We zijn er weer! Vorige week zaten wij fijn een weekje op Gran Canaria. Onze eerste vakantie met z’n vijven en ook de eerste vakantie sinds twee jaar in het buitenland weer. Door de geboorte van Beau, de verbouwing en de verhuizing was het er een tijd niet van gekomen.
En als je dan weer gaat weet je weer hoe heerlijk het is en hoe blij ook de kids er van worden. Een hele week lang met papa en mama om hun heen doet al wonderen. Geen oppassen, geen gehaast, niks moeten maar vooral heel veel tijd en aandacht voor elkaar. En dan heb je aan zon, een speeltuintje en een zwembad genoeg.

Het inpakken voor iedereen was wel even een dingetje en uiteindelijk heb je altijd te veel bij je maar hé, de tijd dat ze niet in zwemkleding lopen moeten ze er natuurlijk wel goed uitzien 🙂
Voor Julie had ik al heel lang dit te leuke jurkje van Mini Rodini in de kast hangen met mijn meest favoriete unicorn print. Ik heb al eens een blog geschreven over een trui voor Phileine met dit printje maar had er ook een jurkje voor Julie van aangeschaft. En ook al is er al best gelegenheid geweest dit jurkje te dragen, hij hing nog steeds nieuw in de kast. En dus mocht dit jurkje z’n debuut maken op vakantie. Slippers eronder, zonnebril op en go! Ik vind ‘m zelf helemaal geweldig, wat jullie?

MINI RODINI KINDEMODEBLOG
DSC00218
DSC00220
DSC00217
DSC00230
Wat vind jij van deze unicorn dress van Julie?
Tags: , ,

Plaats een reactie