JACKIE IN JURK BANG BANG COPENHAGEN

Vandaag deel ik graag de outfit van Jackie met jullie! Jackie draagt een jurk van het Deense kindermode merk Bang Bang Copenhagen en dit is er eentje met veel verschillende elementen. Stipjes en ruffles gecombineerd met twee verschillende (basic) kleuren. De stippen en de ruffles geven de jurk een echte girly touch terwijl de zwarte kleur voor een stoere tegenhanger zorgt. Zo’n jurk wil ieder meisje wel in haar kast hebben toch?

Nu is de jurk op zichzelf al een top item, maar om de look helemaal af te maken draagt Jackie de jurk met toffe kousen in – jawel-  sandalen of badslippers. Nu weet ik dat velen van jullie stijl achterover zullen slaan. Sokken in badslippers? Dat kan toch niet? Maar we zien deze trend toch echt het kindermode land veroveren. En ik zeg maar zo: Niks moet, alles mag!

Doe en draag vooral waar jij en je kind zich lekker bij voelen. Dat is het allerbelangrijkste. Een heerlijk jurkje waar Jackie deze zomer  -en ook zeker het najaar – veel plezier van gaat hebben. Wat vind jij van de jurk? En deze combi?

Je shopt de jurk van Bang Bang Copenhagen hier in de SALE

Klik hier om de jurk direct in de sale te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: ,

Plaats een reactie