DE KINDERMODESTIJL VAN MELINDA


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Melinda Kende
Leeftijd: 31 jaar
Kind(eren): Max (2 jr)
Werk: leerkracht in het basisonderwijs (en via instagram (melinda.max) rep ‘ik’ voor enkele kledingwinkels)

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Stoer & monochrome. Ik combineer graag een sweater (met opschrift of print) met een basic broekje. Ik vind het ook leuk om merkkledij te mixen met goedkope items. Aardetinten vind ik de laatste tijd ook erg mooi, maar toch blijf ik deze combineren met zwart/grijs of wit.

Hoe kleed jij Max het liefst?
Dit hangt erg van seizoen tot seizoen af. In de zomer zie ik hem het liefste in zijn blote billen ? of als we onder de mensen komen een short en tank top. Basics waarvan ik weet dat ze na een paar seconden vuil worden. Tijdens de herfst hou ik van de aardetinten en zet ik hem graag een beanie op. In de winter een lekker warme sweater en gemakkelijk zittend broekje. Wat ik ook nog steeds héél schattig vind, is een onesie of ‘playsuit’. Dan is hij terug mijn kleine baby…

Wat draagt Max het liefst?
Max heeft enkele favoriete kledingstukken: zijn leren jasje. Onlangs heeft hij nog maar ontdekt dat hij 2 zakjes heeft en daar moeten dan steeds zijn beide handen in.
In de zomer is zijn pet favoriet, op andere momenten zijn grijze beanie. (erg vind ik dat niet!)
Misschien moet ik ‘panda’ er ook even bij vermelden? Geen kledingstuk maar hij vertrekt niet zonder..

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
2 jaar geleden ontdekte ik de wondere wereld van Instagram. Toen ging er een wereld voor mij open.
Ik vind dat heel veel merkjes ‘op foto’ er prachtig uit zien, maar nadien ben ik wel vaak teleurgesteld van de kwaliteit. Voor sommige merken betaal je toch meer dan genoeg dus dan verwacht je dat ze even mee gaan, niet? Deze kinderkleding merken stelden mij nog nooit teleur: mingokids, cosisaidso, dudesndolls, gray label, whistle & flute, kid + kind en nununu

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik woon in Antwerpen en we hebben hier niet ZO veel stenen winkels. Play by rewind, wolf en wolkje, retronaut, Zara en het land van ooit kan ik niet voorbij wandelen zonder iets te kopen. Ik hou van online winkels die zowel interieurspullen als kledij verkopen. Bliss concept en Designlifekids zijn hier goede voorbeelden van.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik denk dat ik niet echt ‘mee’ ben met de trends van dit moment? Ik weet niet wat er nu ‘leeft’ en ik verander graag. Ik koop enkel kledij die bij ‘zijn’ stijl passen. Ik denk dat een opschrift op een sweater nu wel mode is.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
De kwaliteit. Ik wil gerust veel centjes betalen voor kledij die lang mee gaat en waar hij veel plezier van heeft. Spijtig genoeg ontdek ik nog steeds merken/winkels die veel vragen voor kledij die er na een aantal wasbeurten niet meer uit ziet. Geef mij maar een kledingstuk dat tegen een stootje kan en er toch nog steeds ok blijft uit zien.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Het wordt weer kouder buiten, dus ik zie graag de jasjes, sjaals en beanies weer te voorschijn komen. Max heeft al héél lang het dino vestje van kukukid en ik blijf het prachtig vinden. Ook de sjaals/beanies van tiny cottons vind ik helemaal top.

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

img_5577 img_1932 img_3674 img_0210 img_4171 img_2875 img_8285 img_9769 img_7980 img_8033 img_9945 img_5793

BEKIJK OOK: de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

LEES OOK: 10X musthave winterschoenen voor jongens en meisjes

BEKIJK OOK: Dit is de nieuwe winterjas van Hanne

Tags: ,

Plaats een reactie