DE KINDERMODESTIJL VAN LILIAN


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Lilian Dil
Leeftijd: 27 jaar
Kind(eren): Junus (2 jr)
Werk: militair, bij de Koninklijke Marine

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Stoer, iets wat oversized, print op print (love it) maar iets druks met een basic vind ik ook super.. beetje all round qua stijl dus. Ik kijk echt wat ik leuk vind, zodra het in de kast ligt ga ik setjes maken met andere merkjes en daar komen de leukste setjes uit al vind ik zelf.. 

Hoe kleed jij Junus het liefst?
Goed gestyled en leuk, maar wel makkelijk zodat hij lekker kan bewegen en doen, dat doet hij de hele dag door (kleine drukte maker) dus wel zo fijn! 

Wat draagt Junus het liefst?
Soft Gallery tussen jasje. Deze heeft zakken en daar gaat van alles in, van steentjes, papiertjes tot takjes en gras. Ook draagt Junus het liefst zijn regenlaarsjes en zijn rugzakje niet te vergeten, als hij zijn rugzakje ziet hangen dan moet die mee.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Mini Rodini, Bobo Choses, Mingo, Cos i said so vanwege de te gekke teksten, Organic Zoo, maar Zara is ook helemaal te gek! 

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Online; Kids Department, super service en een ontzettend lieve vrouw. Stenen; Nynstyle en Small Heroes.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ben dol op (gekleurde) prints, dus denk dat dat mijn favoriete trend is. Print op print of gewoon met een basic je kan alle kanten op.. En of het nou gekke poppetjes zijn of een panter print, alles is goed. 

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Dat de kwaliteit goed is. Niet dat het na 1 keer wassen pilt of vaal wordt. Ook moet het fijn te dragen zijn, dus niet te stug van stof. 

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Musthave van dit seizoen vind ik de stoere schoentjes van Dr Martens, deze passen overal bij. Een andere musthave voor nu is een fijn gevoerd tussenjasje, Junus heeft de Soft Gallery dit is echt een aanrader net als de striped legging/harem van Mingo. 

 

image6_1 image9-png image11 image12 image13-png image8 image1-3 image2_1 image4_1 image5_1 image7-png

BEKIJK OOK: de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Lindsey kremer
    Posted 4 november 2020 10:30 0Likes

    Ik heb eigenlijk een reactie voor de mama Lilian Dil. Ik ben opzoek naar een oud klasgenootje die lilian dill heet en samen met mij op het clusius college heeft gezeten!
    Ik zag de leeftijd en dacht dat klopt!.. dus ik hoop dat lilian Dil dit nog leest en wie weet ben je de lilian die ik zoek…
    Lindseykremer@hotmail.com

Plaats een reactie