10 X MUSTHAVE WINTERSCHOENEN BOYS & GIRLS


Heb jij de nieuwe winterschoenen voor je kind(eren) al geshopt? Elk seizoen start bij velen de -lange – zoektocht naar het perfecte paar kinderschoenen en deze moeten vaak nog aan een lang wensen –wat zeg ik, eisen- lijstje voldoen. Warm, maar ook hip. Makkelijk te combineren, maar niet saai. Stoer, en ook graag comfortabel. Herken je ‘m?

Gelukkig kun je bij Nelson terecht voor een zeer breed assortiment aan kinderschoenen voor de winter van hoge kwaliteit die er ook nog eens super uitzien! Wat wil je nog meer? Ik hoor je denken – schoenen voor mijzelf graag – nou dan heb ik goed nieuws want bij Nelson shop je niet alleen de stoerste boots, enkellaarsjes en sneakers voor je kinderen, maar ook jezelf! Ik heb alvast mijn 10 favorieten kinderschoenen voor deze winter voor je bij elkaar geshopt en geloof mij, dit wat niet gemakkelijk met zoveel keus! Ik ben benieuwd welke schoenen jij het allerleukste vindt. Laat je het ons weten in een reactie hieronder of op Facebook? Happy shoe shopping!

Klik hier om direct naar de website van Nelson te gaan

 

favorieten schoenen

  1. Vingino
  2. Orange Babies
  3. Dr. Martens
  4. Clic!
  5. Munich
  6. Timberland
  7. Clic!
  8. Dr. Martens
  9. Timberland
  10. Clic!

Voor welke nummertjes kies jij?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie