DE KINDERMODESTIJL VAN…


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Nathalie van der Wielen
Leeftijd: 32 jaar
Kind(eren): Zoon, Sef (2 jaar) en 37 weken zwanger van een dochter
Werk: Lerares basisonderwijs

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Comfortabel, stoer en basic zijn de woorden die het best Sef zijn kledingkast omschrijven. Soms gecombineerd met een opvallend item. Sef is een jongen, die graag buiten speelt en rent. Comfortabele kleren zijn een must.

Hoe kleed jij Sef het liefst?
Sef heeft veel basic kleren die goed te combineren zijn met drukke prints. Legging(harem) met een oversized shirt bijvoorbeeld. Of een skinny jeans met een sweater. Verder ben ik helemaal fan van stoere onesies/jumpsuits. Ik vind het leuk om op Instagram inspiratie op te doen. Soms zie ik items voorbij komen, die Sef ook heeft, alleen anders gecombineerd. Dat is erg leuk om te zien.

Wat draagt Sef het liefst?
Sef vindt het vooral fijn als het prettig zit met niet al te veel accessoires. Zodra er een herkenbare print op zit, zoals dinosaurussen , krokodillen, bananen etc. vindt hij het helemaal leuk. Sneakers of zijn Bergstein laarzen draagt hij ook graag. Het allerliefst zou hij elke dag zijn “voetbalpak” aan doen. Maar dat heeft meer met het voetballen te maken, dan met hoe het eruit ziet en hoe het zit.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
CarlijnQ, Gray Label, Mini Rodini en Zara.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik shop qua kinderkleding eigenlijk vooral online, vooral bij Zara. In de uitverkoop heb ik veel geshopt bij Kidsdepartment en Bonbonbleu. Pomme de Jus is qua stenen winkel een favoriet bij mij. Toffe winkel met alleen maar moois!

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Nu alle nieuwe collecties in de (online)winkels komen zie ik veel dingen die ik erg leuk vind. Vooral de kleuren die je nu ziet, de verschillende bruintinten bijvoorbeeld vind ik erg mooi en zijn goed te combineren. Daarnaast blijven de (harem)leggings met drukke printjes en oversized sweaters/vesten favoriet.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Ik vind het vooral belangrijk dat Sef er goed in kan bewegen en spelen, dat het comfortabel is. Dat de stof fijn is en dat het na een paar keer wassen nog steeds mooi is.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Dat zijn er meerdere…. De birds legging van Carlijnq, de lichtblauwe rabbit cardigan van Mini Rodini (die ik overigens nog niet gevonden heb ik Sef zijn maat helaas). De salopette van Gray Label blijft een musthave.

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

DSC01701 DSC01374 DSC01313 DSC01463 DSC00585 DSC01522 DSC01641 DSC01792 DSC02359 DSC09887

Lees en bekijk hier ook de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

Tags: ,

Plaats een reactie