8X MUSTHAVE STERREN WINTERSCHOENEN

Sterren winterschoenen voor meisjes

Sterren printjes zijn altijd leuk! Op kleding of als print op kinderschoenen, de ster zorgt voor het eye-catcher detail! Nu de feestdagen voor de deur staan is het sterren printje al helemaal niet weg te denken en is het tijd voor glitter & glamour. Dit mag ook lekker aanwezig zijn in je schoenen. Wij hebben acht gave enkellaarsjes en boots voor meisjes bij elkaar geshopt die perfect zijn voor de feestdagen en natuurlijk ook gewoon onder een casual school outfit. Als het aan ons ligt nemen we ze allemaal 😉 Welk paar schoenen zou jij kiezen voor je dochter?

  1. Korte enkellaars grijs Friboo
  2. Bruin enkellaarsje met ster Friboo
  3. Enkellaarsje Mango
  4. Veterlaars CLIC
  5. Veterboots CLIC
  6. Enkellaarsje PePe
  7. Veterlaarsje CLIC
  8. Laarsje met ster Mtng

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Tags: , , , ,

Plaats een reactie