GESPOT! WAANZINNIGE COLLECTIE MAD ABOUT MINI


Enige tijd geleden heb ik op Kindermodeblog al eens verteld over het waanzinnig leuke kinderkleding merk Mad About Mini. Een kindermode merk uit Australië waarvan de collectie echt om te watertanden is! Nu belande ik tijdens mijn dagelijkse rondje op het wereldwijde web weer bij deze fijne webshop en dacht, dit moet ik met je delen!

Mad About Mini is opgericht in 2014 door Kat Starr en moeder van twee zoons. Met haar jarenlange ervaring in de modewereld weet ze de perfecte kindercollectie neer te zetten. Hippe printjes, prachtige stoffen, kleurgebruik én het grootste deel van de collectie is nog unisex ook! Enige nadeel voor ons, de seizoenen tussen Nederland en Australië zijn precies omgedraaid waardoor de nieuwe collectie er voor ons nu een tikkeltje zomers uitziet. Maar wees niet getreurd, want de broekjes en jurkjes kunnen ook nu bij ons goed gedragen worden en van de afgelopen collectie – winter, snap jij ‘m nog? 😉 – is er nog genoeg leuks te vinden in de Sale! Ik zeg win-win.

Dit kinderkleding merk heeft mijn hart gestolen en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt! Laat je het me weten in een reactie hieronder of op Facebook? Hieronder een impressie van de kinderkleding collecties van beide seizoenen, maar neem vooral snel zelf een kijkje in deze te gekke shop.

Je kunt via deze link naar de website van Mad About Mini 

mad-about-mini-w16-lookbook-page-03_1 mad-about-mini-w16-lookbook-page-04 mad-about-mini-w16-lookbook-page-06 mad-about-mini-w16-lookbook-page-13_1 mad-about-mini-w16-lookbook-page-11_1 mad-about-mini-w16-lookbook-page-12 mad-about-mini-w16-lookbook-page-07 mad-about-mini-w16-lookbook-page-10 mad-about-mini-s16-page-02 mad-about-mini-s16-page-09 mad-about-mini-s16-page-04 mad-about-mini-s16-page-10 mad-about-mini-s16-page-01b

Klik hier om direct een kijkje te nemen bij Mad About Mini

Wat vind jij van dit kinderkleding merk?

Tags: , ,

Plaats een reactie