MAD ABOUT MINI | DE GAVE LEGGING VAN OLIVIA

Door Yvon:

Genieten van het heerlijke weer!! De vakantie zit er voor ons (helaas) al weer op. Wij hebben (waarschijnlijk) voor de laatste keer een vakantie voor het hoogseizoen mee gepikt. Over een half jaartje gaat Olivia naar de basisschool en vanaf dat moment ben je gebonden aan de schoolvakanties. De dagen dat wij nu vrij zijn genieten wij volop van het weer. Naar het strand, naar de speeltuin, naar de bossen etc. De meisjes zijn het liefst heel de dag buiten. En als de meisjes het naar hun zin hebben kan ik extra genieten van een latte macchiato in het zonnetje of van een lekker wijntje ;).

Olivia en Philou dragen beide heel graag jurkjes, wat natuurlijk niet altijd praktisch is met buiten spelen. Een legging is het fijnste. Het zit fijn, lekker soepel, elastisch en bewegen gaat heel makkelijk. Persoonlijk vind ik leggings heel leuk als ze maar wel goed aansluiten, en dat is soms best lastig. Vaak is een legging te kort of te breed. Inmiddels ken ik wel een paar merken met fijne leggings in de collectie.

Olivia draagt een legging van Mad about Mini. Een witte legging met zwarte spetters. Een leuk printje en makkelijk te combineren. De pasvorm is perfect, lang en smal. Ik heb de legging gecombineerd met een spijkerblouse van Zara, vestje van Long live the Queen en schoentjes van Rollie. Een tikkeltje stoer maar ook zeker meisjesachtig! Wat vinden jullie van haar outfit? Dragen jullie kinderen graag leggings?

Je kunt via deze link de legging shoppen bij Mad About Mini

Klik hier om direct naar de webshop van Mad About Mini te gaan

Wat vind jij van de outfit van Olivia?

Tags: , , ,

Plaats een reactie