MAD ABOUT MINI | DE NIEUWE JURK VAN JULIE


Door Renske:

Best bizar, het is half juli en vanaf nu worden alle nieuwe herfst en winter collecties langzaam gelanceerd. Zeker op zo’n dag als gister is het nog moeilijk voor te stellen dat we daar straks weer in lopen. Ik ga proberen even af te wachten en pas later te kopen maar ik heb al wat sneak peeks voorbij zien komen van items die nu al hoog op m’n lijstje staan!

En dan is daar ook nog die sale van al die leuke zomeroutfits…… Wij zijn al op vakantie geweest en met de zomerkleding die ze nu in de kast hebben kunnen ze makkelijk nog de hele zomer hier door dus voor nu probeer ik items in te slaan die zowel met lekker weer gedragen kunnen worden als straks als het wat kouder wordt. Via Kindermodeblog kwam ik een voor mij nieuw merk op het spoor; Mad about Mini.  Een Australisch merk voor kinderen van 0-7 jaar die kleding maken van enkel organisch katoen en vinden dat elk kledingstuk zowel functioneel als stijlvol  moet zijn. Fijne gedachte toch?!

Ik werd heel blij van dit witte jurkje met het hippe tassel printje  voor Julie. Het  heeft lange mouwen en kan nu op niet al te warme dagen met blote benen gedragen worden maar straks ook gewoon weer aan met een legging / maillot eronder. Verder heeft het een oversized fit en dat vind ik echt superleuk staan. Oh en dat stofje……. zo mooi en fijn, je ziet de kwaliteit er echt aan af!

Klik hier om het jurkje te shoppen bij Mad About Mini

Klik hier om direct naar de webshop van Mad About Mini te gaan

Ken jij dit kinderkleding merk al? En wat vind jij van Julie haar nieuwe jurk?

Tags:

Plaats een reactie