DE KINDERMODESTIJL VAN DANI


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Dani
Leeftijd: 32 jaar
Kind(eren): Raaf (bijna 4) en in verwachting van ‘broertje’
Werk: Fotograaf

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
We wonen vlakbij het strand en Raaf is echt een vrolijke, laidback beachboy. Hij draagt een mix van uitgesproken items gecombineerd met basics van H&M en Zara en handgemaakte kleding. Ik heb een vrij unisex stijl voor Raaf waardoor hij heel soms nog voor een meisje wordt aangezien, misschien door de combinatie met zijn wat langere haar. Nu hij groter wordt wordt dat wel steeds minder, maar zijn kleding is nog steeds niet typisch jongensachtig. 

Hoe kleed jij Raaf het liefst?
Kinderkleding mag voor mij best opvallen, daarom hangen er best wat uitgesproken kledingstukken in de kast. Omdat Raaf vrij smal gebouwd is koop ik ik regelmatig meisjes spijkerbroeken voor hem, een skinny jeans gecombineerd met een oversized sweater of ruim vest vind ik ‘m altijd erg leuk staan, maar hij heeft ook veel baggy leggings (die maak ik soms ook zelf) en makkelijk zittende broeken. Vaak heeft hij minimaal één opvallend kledingstuk aan, dit kan door de kleur, print of stof zijn. Qua kleuren heb ik wel een voorkeur voor natuurlijke tinten of koele kleuren, Raaf heeft naar mijn idee nog nooit rood gedragen.

Wat draagt Raaf het liefst?
Raaf is gek op hoeden en zonnebrillen. Over het algemeen vindt hij het allemaal prima wat ik hem aantrek, maar hij heeft een voorkeur voor schoenen die hij zelf aan kan trekken (slippers, laarzen etc.) en zachte materialen. Zo is hij gek op zijn ‘zachte jas’ van Kidscase.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Ik ben niet heel erg merkvast, maar ik vind KidsCase altijd erg mooie dingen hebben, vooral voor kleine kinderen. De dierenprints van Popupshop en Wild zijn ook populair hier, vooral de hemdjes van Wild vind ik geweldig. Ook houd ik erg van wat kleinere merken waar mensen met veel liefde aan persoonlijke aandacht aan de kleding werken zoals DaphneVos, Little Rookies en Flinque.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Online koop ik vaak bij H&M en Zara, vanuit gemakzucht. Qua stenen winkel ben ik heel blij met Achtung Baby Store. Zij hebben een ruim assortiment (mooie!) tweedehands kinderkleding en een prachtige collectie met handgemaakte items van verschillende merken.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo gevoelig ben voor trends, maar met de herfst/winter op komst word ik heel blij van zachte breisels. En dan het liefst van natuurlijk garen zoals katoen en wol. Ik ben zelf alweer volop aan het breien voor de komende winter, ik geef de hormonen de schuld.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Dat het lekker zit is toch wel het belangrijkste, maar het oog wil ik ook wat.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
In de zomer een hippe zonnehoed en met de komende herfst natuurlijk regenlaarzen. Die van Bergstein zijn vanaf het moment dat Raaf kon lopen erg in trek hier, de nieuwe Fashion Boots vind ik ook erg leuk!

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

img_8787 img_1847

img_2791_1 img_6164

img_6885 img_0916 img_1299

BEKIJK OOK: de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

LEES OOK: Dit is het ‘musthave’ T-shirt van Hanne

Tags: ,

Plaats een reactie