DE KINDERMODESTIJL VAN SONJA


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Sonja
Leeftijd: 30 jaar
Kind(eren): Celine & Jesse (2 jaar)
Werk: Entree docent & blogger bij twINSTYLEblog

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Twinning to the max! Enorme monochroomlover en ik houd van edgy, maar de liefde voor kleur en printjes begint ook langzaamaan te komen.

Hoe kleed jij de tweeling het liefst?
Het liefst in een mix & match! Zowel om beide outfits van de twins te laten matchen als duurdere merkjes te combineren met Zara en H&M.

Wat draagt de tweeling het liefst?
Ze vinden beiden zachte stoffen fijn (en ik ook!), dus een groot deel van de garderobe is organic. Daarnaast pakt Celine zelf vaker jurkjes van haar mini garderobe die ze met lichte dwang aanstuurt om aan te willen trekken. Ook al is het item nog een maatje of twee te groot. Op de groei gekocht zeg maar.. Jesse daarentegen maakt het allemaal niet zoveel uit, zolang ik maar geen muts op zet. Hopelijk is ie die fase dit najaar weer kwijt; ik vind beanies bij jongens zó stoer!

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Ik heb een heel scala aan merken in de kast, mede door mijn blog. Mijn favorieten zijn toch wel Popupshop kids, Mini Rodini, Tinycottons en Nununu, maar ook de Capsule collecties van Zara vind ik héél mooi!

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik koop voornamelijk online bij Urbanminishop, Toddlers & Tees en Littlehipstar voor het gemak. Als de leuke stenen winkels dichter in de buurt zaten, dan was ik zeker wekelijks te vinden bij Kidsdepartment en Pomme de Jus. Niet alleen door de prachtige merken die er worden verkocht; die hele entourage is om van te smullen!

Wat is je favoriete trend van dit moment?
De nieuwe aarde tinten in kinderkleding vind ik ongelooflijk mooi en mixen zo fijn met monochroom.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Hoe erg ik ook fan ben van fijne aesthetics, het moet vooral goed zitten. Daarom vind ik organisch katoen fijn en dragen de twins dat geregeld. Ook vind ik het belangrijk dat het na een paar keer wassen nog steeds in model blijft en niet snel gaat pillen.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
De Inner Tire backpack van Nununu vind ik echt to die for, en de swan items van Mini Rodini staan ook hoog op de wishlist!

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

img_2175 img_1865 img_2718 img_3007 img_9722 img_30591 img_4607 img_4874 img_4583 img_4113

BEKIJK OOK: de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

LEES OOK: Deze nieuwe en unisex broek van Aimee is te gek

Tags:

Plaats een reactie