DE KINDERMODE STIJL VAN MARLOES KROON


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren…..

Naam: Marloes Kroon
Leeftijd: 36
Kind: Willem (bijna 4)
Werk: Stewardess bij KLM en eigenaar webshop Lamasenlollys

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Ik denk dat Scandinavisch-stoer het dichtst in de buurt komt. Ik hou van prints, maar dan wel met de ‘goede’ kleuren (hoe gaaf Willem Cars en Planes ook vind ;-)). Gecombineerd met een (grijze) skinny jeans of baggy broek en sneakers. Een combi van Zara/H&M met iets ‘origineels’. En veel grijs/naturel tinten.

Voordat Willem er was, zag ik voor me hoe ik hem elke dag in de gaafste kleren en coolste outfits zou steken en dat alles altijd perfect bij elkaar zou passen… Inmiddels is hij bijna 4 en weet ik dat het niet altijd zo gaat. Sterker nog, er zijn heel wat dagen geweest dat de helft van die ‘coole outfit’ na een uur alweer onder de fruithap zat, of in een regenplas verdween. Of hij weigert een skinny aan te trekken bij dat ‘ene’ shirt, waardoor het met een joggingbroek toch nét een andere stijl wordt dan ik had bedacht. Dus af en toe is het ook een soort mixed-stijl die we erop los laten ;-).

Hoe kleed jij Willem het liefst? Ik heb een fetisj voor grijze skinny’s. Voor mezelf , maar zeker ook voor Willem. In de winter met een stoer vest en zomers met een t-shirt met leuke print. En dan natuurlijk een paar coole sneakers eronder.

 En wat draagt Willem het liefst? Als ik het aan Willem overlaat loopt hij het liefst alleen in een boxershort. Of een joggingbroek met regenlaarzen, die zijn ook erg favoriet. Hij doet gelukkig (nog) niet heel moeilijk ‘s ochtends bij het aankleden, en vindt het al snel prima.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?  Ik vind het heerlijk om, als ik voor mijn werk op een bestemming ben, op zoek te gaan naar leuke, originele kinderkleding. In Zuid-Afrika moet ik bijvoorbeeld altijd even naar Countryroad of Cotton:On. Kinderkleding met mooie, descent kleuren en leuke prints.

Tijdens 1 van deze reizen ook Little Pilgrim ‘ontdekt’. Een onwijs leuk merk met gave prints en kleuren, en de eigenaresse ontwerpt en bedrukt alles zelf. Ik kreeg zoveel enthousiaste reacties als Willem iets van Little Pilgrim droeg, dat ik het sinds kort ook in mijn webshop verkoop. Maar ook de Nederlandse merken als Tumble ‘N Dry en KidsCase blijf ik leuk vinden!

Je favoriete online shop en stenen winkel? ZARA en H&M voor de basics en minimih.co.uk/ en mijn eigen webshop voor de rest. En ik ga in Utrecht graag naar An Apple a Day, echt een feestje om daar rond te kijken.

Wat is je favoriete trend van dit moment? De ‘overall’ prints, al is die trend er al wel even… En deze trend is bij Willem gelukkig ook favoriet.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding? Ik vind het belangrijk dat iets past, ik heb niet zoveel met kleding waar een kindje nog ‘in moet groeien’. Sterker nog, een broek die net iets te kort is, met gave, gekke sokken eronder…? Me like!

Wat is jouw musthave van dit seizoen? De groen/witte Stan Smith Adidas junior sneakers

Fotoshoot_def - 1 (1) Fotoshoot_def - 2 (1) Fotoshoot_def - 5 (1) Fotoshoot_def - 4 (1) Fotoshoot_def - 6 (3) Fotoshoot_def - 9 (3) Fotoshoot_def - 8 (2)

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar info@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

 

 

Tags: ,