DE KINDERMODESTIJL VAN…


In deze rubriek delen de lezerssen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Nathalie De Martelaere
Leeftijd: 30 jaar
Kind(eren): Een zoontje Vince en eentje onderweg voor januari 2017!
Werk: mama/lifestyle/kidsfashion blogger op unicornsandfairytales en leerkracht in de basisschool

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Comfortabel, stoer, stylish… We hebben niet echt een vaste stijl. Ik durft namelijk net zoals mijn eigen stijl vaak veranderen. Zo zit ik ook in elkaar. Ik hou er niet van om steeds hetzelfde te doen en dat trekje gaat door in kleding. We hebben zowel monochrome kledij als enkele kleuren in de kledingkast al zal je ons dan weer niet zien in felle kleurtjes en retro stijl. Ik hou van een outfit die wel matched. Van top tot teen.

Hoe kleed jij Vince het liefst?
Comfortabel in een (baggy) pants met toffe shirt of sweater en een jeans met leuke trui en toffe schoenen passen ook altijd goed samen. Géén studio 100 figuren of andere karakters van televisie op de kledij please. Hahaha. Ik combineer ook graag goedkopere stuks met wat duurdere, al heb ik wel een selectie leren maken van dingen die snel stuk gaan. Ook witte truien en shirts zal ik niet zo héél snel van een duur merk kopen… of ze moeten echt TE ZALIG zijn.

Wat draagt Vince het liefst?
Ik heb hem nog niet horen klagen over mijn keuze van outfits maar ik denk dat hij het liefst comfortabele kledij draagt. Laatst deed ik hem een salopette aan die nog een klein beetje te groot was en hij vond de bretellen heel vervelend. Het moet dus kledij zijn waar ze in kunnen spelen, lopen, ravotten. Het moet mooi zijn maar ook nog leuk om te dragen voor hen.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Dat zijn er (echt waar) een heleboel. Naast de bekende ZARA , H&M , Lindex, die toch echt wel van tijd tot tijd erg leuke spullen hebben hou ik wel van Iglo+Indi, Papu, Mingo, Tiny Cottons, Beauloves, Gro Company, Cos I Said So, Jax & Hedley en nog veel meer. Het voordeel als (kidsfashion) blogger is dat je veel leuke merkjes leert kennen. Ik moet vaak mijn portemonnee dicht houden als ik de nieuwe collecties zie binnenkomen maar Vince zijn kast puilt nu al uit… Gelukkig krijgen we nog een tweede jongen…

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Mag ik er maar eentje geven? Nee toch 😉  Zo moeilijk. Ik koop vooral online. Enkele van mijn favoriete online shops voor kledij: urbanminishop, thecolorblue, orangemayonnaise, toddlersandtees…. Een stenen winkel is moeilijker. De Play by bewind shop in Antwerpen is een leuke combi en dicht bij mij thuis heb je de Retronaut met leuke merkjes. Ook de Confetti Kinderboetiek in Schilde heeft enkele van mijn favo merken.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Crèmekleurig en roestig bruin gecombineerd. Ik heb helemaal gek van de Tiny Cottons kleuren en Zara capsule collectie, samen met nog menig andere denk ik.

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Dat het duurzaam is. Ik heb kledij gehad die na 1 keer wassen helemaal vervaagd waren, pillig werden of gewoon vlekken vertoonden. Zelfs bij hele dure merken. Maar ik heb ook kledij die na 100 keer wassen nog steeds goed blijven. Dat is pas kinderkleding. Want geef toe… die moet je toch heel vaak wassen???

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Een sweater, shirt met een opschrift dat helemaal bij jouw kid past. Waarvan anderen gaan lachen of zeggen: ja dat klopt. Ik heb voor Vince een baseball jacket gekocht bij Cos I Said so met achterop BOYSGANG… Beter kan niet, toch?

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

img_1642 img_3517 img_2290 img_2427 img_3178 img_3439 img_3217 img_4173 img_3818

img_4231 img_4349 img_1703 img_4532

BEKIJK OOK: de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

LEES OOK: Deze sweatjurk is perfect voor het najaar

Tags:

Plaats een reactie