DE KINDERMODESTIJL VAN JENNIFER


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Jennifer Henssen
Leeftijd: 30
Kind(eren): Dochter, Liv-Joya (3 jaar)
Werk: Parttime hotel receptioniste

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Hip, stoer met een vleugje Boho & Rock & Roll

Hoe kleed jij Liv-Joya het liefst?
Een basic item combineer ik altijd met een apart item. Bijvoorbeeld een basic legging met een statement shirtje/sweater of een cool en apart jasje/ vestje. Of juist een basic shirt met een gave (maxi) skirt of legging met print. De outfit combineer ik dan met een leuke sneaker of laarsjes en style ik af met verschillende accessoires. (als Liv-Joya dat wilt) De ene keer met een leuke ketting of een sjaal en de andere keer met een hoedje / muts of een tasje.

Wat draagt Liv-Joya het liefst?
Haar Nintendo Vans sneakers. Als ze wakker wordt roept ze steeds: “Mama ik wil Super Mario schoenen aan!” Voor de rest maakt het Liv-Joya niet uit wat ik haar aantrek.

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Bobo Choses, Scotch R’belle, Raine Rocking Ballerina en Petitbo. Dit combineer ik altijd met basic items van Zara en af en toe H&M. Deze merken passen precies bij het karakter van Liv-Joya.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Bling Sundays Best in Oud-Geleen is een klein stenen winkeltje bij mij in het dorp (met ook een webshop) met kleding van ontzettend leuke en gave merken. Heel handig als je niet zeker bent van de maat en dus kan passen. Bij Zara bestel ik altijd online omdat ze daar meer keuze hebben dan in de dichtstbijzijnde winkel hier in de buurt.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
De franje trend / bohemian look. Er beland op de één of andere manier altijd een item met franjes in mijn winkelmandje. De items van het merk Petitbo zijn daarom ook mijn favoriet!

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
De pasvorm, kwaliteit en dat het makkelijk zit. Het moet niet na 1x wassen al verkleurd, gepild of gekrompen zijn. Ik vind dat zo zonde van het geld.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Dé maxi rok van Bobo Choses uit de nieuwe AW16/17 collectie.

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

20160802_115726 20160802_120500 kindermodestijl van 20160802_120436 20160802_121904 20160802_123548 20160802_121534

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

Bekijk hier ook de Kindermodestijl van onze andere lezeressen! 

Tags: , ,

Plaats een reactie