DE KINDERMODESTIJL VAN ISABELLE


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Isabelle Peters
Leeftijd: 32 jaar
Kind(eren): Dochters, Merle (23 maanden) en Stella (1 maand)
Werk: Huisarts

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Een allegaartje van vrij klassiek en basic tot wat stoerder met drukkere prints. Mijn stijl is in de afgelopen 2 jaar flink veranderd en ik ben ik er veel meer mee bezig. Ik heb er zo veel plezier in leuke items voor Merle en Stella te kiezen. Van elke nieuwe collectie van welk merk dan ook word ik enthousiast. Helaas kan je niet alles kopen! Het is iedere dag een feest als ik weer wat uit hun kast mag kiezen om ze aan te trekken. Ik kleed ze nu in items die ik voordat ik een kind had nooit had kunnen bedenken.

Hoe kleed jij Merle het liefst?
Ik houd van variatie en kies iedere dag wat anders. De ene dag is het wat basic en rustig de andere dag lekker wild. De schoenen moeten altijd matchen. Merle heeft dan ook meer dan een paar. Daarnaast houd ik van vestjes. Overal een passend vestje bij. En kleuren die terug komen, daar houd ik ook van. Ton-sur-ton.
Ik zie vaak kinderen in slecht passende spijkerbroeken met een saai t-shirt, daar zul je Merle niet gauw in zien. Papa kiest altijd een rokje of een jurkje voor haar. Ik ben het met hem eens dat het haar ook echt het allerleukste staat! Het toffe is dat papa ook de leukste variaties uit de kast trekt als ik er niet ben, die ik vaak zelf niet had kunnen bedenken!

Wat draagt Merle het liefst?
Haar aarbeien-romper van de Hema. En iets waarin ze lekker vies mag worden.  Maar als ze mag kiezen uit een rok of een broek kiest ze vrijwel altijd voor een rok. Gelukkig is zij nog niet zo heel erg met haar kleren bezig en voeren we nog geen discussies. Hopelijk mag ik altijd blijven kiezen en kunnen we de frozen en / of hardroze-fase overslaan! En als het er wel komt zorg ik dat er alleen maar spullen in de kast liggen die ik zelf in ieder geval ook mooi vind!

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Er zijn ontzettend veel prachtige merken en heb niet een favoriet merk! Ik heb een liefde ontwikkeld voor Scandinavische merken zoals Mini Rodini en Lucky We en als er Copenhagen achterstaat is het al gauw goed (ik noem: cam cam, bang bang, mar mar)! Petit Bateau heeft de mooiste vestjes en ideale pasvorm rompers en Zara is fijn voor de krap-bij-kas maanden. Er zijn ook veel geweldige Nederlandse merken zoals Graylabel, Mingo kids, House of Jamie en Maed for mini! Toughcookie store maakt de meest geweldige handgemaakt kinderschoenen van prachtig leer en heeft nu ook een leuke sweater-lijn uitgebracht! En er komt nog veel meer aan van toughcookie dus ik ben super nieuwsgierig. Ik vind het super leuk om kleine merken groot te zien groeien. Mijn schoonzusje Ellen heeft een eigen webshop florell en maakt de leukste broekjes en rokjes voor haar nichtjes. En dan heb ik heb een heleboel andere favo merken nog niet eens genoemd. Ik kan niet kiezen!!

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Echt een favoriete online winkel heb ik niet. Sama-sama-shop heeft altijd een hele leuke collectie van Mini Rodini en verkoopt nu ook o.a. Tinycottons. Ik kijk altijd even waar ik wat kan combineren qua verschillende merken en of waar nog wat leuks in de sale erbij gescoord kan worden. Bij Zara en de Bijenkorf loop ik altijd even binnen, maar de kinderkleding collectie in Utrecht bij de Bijenkorf is echt heel beperkt en niet zo geweldig. Pomme de jus is een hele leuke winkel, maar niet om de hoek dus daar kom ik maar weinig. Het meeste wordt toch aan de deur bezorgd.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
Met het zwart witte ben ik wel weer klaar dus leuk om te zien dat er weer meer kleur is, Peach is mijn nieuwe lievelings!

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Duurzaamheid en kwaliteit. Ik vind veel vaak goedkopere kleding vaak gewoon niet mooi, omdat het of lelijke stoffen zijn of slecht afgewerkt. Daarnaast is merendeel na drie keer wassen vaal, gepild of helemaal af. Goedkoop is duurkoop. Veel kleding die ik koop is welliswaar prijzig maar blijft echt mooi en is daarna weer goed te verkopen op Marktplaats. Hoewel, ik neem me dat altijd voor maak kan er vaak geen afstand van doen en bewaar de meeste kleding toch voor Stella!

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Het roze baseball jacket van Mini Rodini! Instant crush!

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

image1_2 image2_2 image3_2 image4_2 image5_2 image6 image7 image8 image9 image10

Lees en bekijk hier ook de Kindermodestijl van onze andere lezeressen!

Tags: , , ,

Plaats een reactie