DEZE HIPPE BROEK VAN AIMEE IS TE GEK!


Door Sophary:

Jeetje wat gaat de tijd snel zeg. De maand oktober is al weer in zicht en daarmee ook de herfst/winter. Door de hectiek rondom ons verhuis vanuit het Brabantse land naar boven de rivieren en nog 3 weken vakantie in Azië tussendoor, heb ik het bloggen – en dus kidsshopping – voor een maandje op een laag pitje gezet. Dat was wel even afkicken zeg! Maar de vakantie is voorbij en we zijn inmiddels gesetteld in onze nieuwe woonplaats, dus ik kan me weer volledig gaan richten op alle nieuwe musthaves voor dit seizoen.

Vorig seizoen heb ik veel gescoord van Popuphop en in mijn zoektocht naar coole items, heb ik natuurlijk eerst de nieuwe collectie van dit merk bekeken – en uiteraard gekocht ;-). Ik ben fan van dit merk, omdat zij in hun collectie altijd dierenprints hebben in de basic tinten grijs, zwart en wit. De items zijn stuk voor stuk eyecatchers die weer heel goed te combineren zijn met felle kleuren. Voor dit seizoen heb ik de baggy pants met black birds gescoord bij Toddlers and Tees. De broek is helemaal winterproof, want het is warm gevoerd. Omdat het nog niet echt koud is, passen de zomersandaaltjes van Mini Melissa perfect bij deze broek. Wat vind jij van deze nieuwe broek van Aimee?

Je kunt de broek shoppen via deze link bij Toddlers and Tees

popupshop kinderkleding dav dav dav
Klik hier om de broek direct bij Toddlers and Tees te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe broek van Aimee?

Tags: , , ,

Plaats een reactie