HANNE IN HIPPE LOUDLY SWEATDRESS

Draagt jouw dochter ook graag jurkjes? Dan moet je het nieuwe sweat jurkje van Hanne echt even zien! Hanne draagt haar nieuwe sweatjurk en legging van het kinderkleding merk Loudly die beide perfect zijn voor dit najaar. Loudly is een prachtig nieuw kinderkleding merk uit Denemarken, dat gelukkig ook in Nederland al verkrijgbaar is bij de fijne webshop van Lot & Tom.Yes!!

Het jurkje is basic qua kleur en model – wat ‘m ideaal te combineren maakt – maar alles behalve saai door de subtiele glitterprint langs de hals, het driekwart mouwtje en de steekzakjes. Super fijn om in te spelen en te rennen! De legging heeft een frisse indigo blauwe kleur met een mooie goudkleurige vogelprint. Hanne draagt haar outfit nu nog met sandaaltjes, maar je combineert de outfit gemakkelijk met een paar stoere laarsjes of sneakers wanneer het straks frisser wordt. Hanne is er klaar voor!

Je kunt de jurk shoppen via deze link bij Lot & Tom

_63a6667_1_63a6690 _63a6675 _63a6713 _63a6787 _63a6685 _63a6777

Klik hier om Loudly bij Lot & Tom te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Hanne?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie