DE KINDERMODESTIJL VAN MARLOES


In deze rubriek delen de lezeressen van Kindermodeblog hun kindermode stijl! Kijk lekker mee en laat je inspireren….

Naam: Marloes
Leeftijd: 30
Kind(eren): Zoon, Tyler Dean (4 jaar)
Werk: Samen met mijn vriend heb ik een restaurant in Scheveningen haven

Hoe zou je jouw kindermode stijl omschrijven?
Stoer met af en toe een net polotje. Ik houd van de monochrome look gemixt met fun en afgestyled met accesoires.

Hoe kleed jij Tyler Dean het liefst?
Een leuke jeans met T-shirt en vestje of blouse erover vind ik altijd erg leuk bij ‘m staan. Maar ook de makkelijke joggingbroekjes en unisex leggings zijn favoriet. Ik merk wel dat ik vaak met laagjes werk, dus bijna altijd een vestje of blouse erover. Verder vind ik leuke sneakertjes een must en qua petjes zit Tyler ook niet verlegen 😉

Wat draagt Tyler Dean het liefst?
Het maakt Tyler eigenlijk (nog) niet zoveel uit wat hij draagt, hij trekt ‘s morgens aan wat ik voor ‘m neerleg, heel fijn!!!

Wat zijn je favoriete kinderkleding merken?
Op nummer één sowieso Lucky No.7, super fijne broekjes en shirts van goede kwaliteit. Tyler z’n spijkerbroekjes koop ik altijd bij de Zara, goeie pasvorm, voor z’n slanke lichaampje. De rest van de inhoud van Tyler z’n kast is voornamelijk gevuld met Scotch Shrunk, Nununu, Molo en Ralph Lauren voor af en toe de nette look. Ook Mingo mag zeker niet in dit lijstje ontbreken.

Je favoriete online shop en stenen winkel?
Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet tot nauwelijks online shop, ik wil de kleertjes echt voelen en zien. Van het merk Lucky No.7 weet ik hoe het valt, dus dat wil ik nog wel is online shoppen op hun eigen website. Mijn favoriete stenen winkel is absoluut Kids Department in Wateringen, leuke merken en fijne, persoonlijke service. Verder is de Zara favoriet, de vestiging in Den Haag, lekker dichtbij huis ideaal. De kleertjes die Tyler niet meer past en die er nog netjes uitzien breng ik naar Achtung Baby in Den Haag, zij verkopen het dan weer door.

Wat is je favoriete trend van dit moment?
De skinny spijkerbroekjes zijn op dit moment bij mij wel echt favoriet, leuke sneakertjes eronder en een leuk petje erop, top!

Wat vind je belangrijk aan kinderkleding?
Kwaliteit. Dat het niet na 3 keer wassen lelijk wordt, dat het lekker zit voor Tyler en natuurlijk dat het er leuk uitziet.

Wat is jouw musthave van dit seizoen?
Ik vind het Molo joggingbroekje met de “tong” van de nieuwe collectie echt helemaal leuk!

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl

image2 image1_1 image1 image3_1 image2_1 image5_1 image3 image4_1

Wil jij ook een keer jouw kindermode stijl delen? Stuur dan een mailtje naar redactie@kindermodeblog.nl o.v.v Kindermodestijl
Praat mee over kindermode op Facebook, via deze link kom je op onze Facebookpagina

Lees en bekijk hier de kindermodestijl van Mandy

Tags: ,

Plaats een reactie