PERSONAL BLOG: WIN EEN MAKE OVER!

De liefde voor schoenen kan ik tegenwoordig ook met mijn 3-jarige peuter (puber) zoon delen! Oliver is namelijk DOL op schoenen. Hij is zo enthousiast! Elke keer als ik op nieuwe schoenen tevoorschijn kom, of wanneer Doutzen of Sjoerd nieuwe schoenen aan hebben, kun je van Oliver ALTIJD een enthousiaste reactie verwachten. Met zo’n superschattig peuterstemmetje: “heee nieuwe schoenen” en “Mooi mama, mooie schoenen Mama” Deze kleine man heeft het allemaal in de gaten. Het blijkt maar weer, schoenen zijn niet voor niets dé eyecatcher van een outfit. Maar helemaal door het dolle heen is Oliver als HIJ degene is die nieuwe schoenen krijgt. Zijn reactie is echt onbetaalbaar. Je had zijn reactie moeten zien, toen hij zijn nieuwe witte Munich sneakers voor het eerst zag! En hij vond mijn nieuwe grijze Puma sneakers ook ‘echt heul mooi Mama’ Wat vind jij van onze nieuwe schoenen?

En heb je de video al gezien waarbij Oliver met mij meeging op schoenenpad naar de Nelson winkel in Haarlem? Het was een zeer geslaagde dag. En Oliver is nog steeds he-le-maal blij met zijn nieuwe schoenen, en ik moet je eerlijk bekennen, ik ook!! Ik had nooit verwacht dat ik lampjes schoenen voor hem zou kopen, maar het is elke dag weer genieten als hij ze aanheeft. Ik krijg er ook zoveel leuke reacties op! Zullen we binnenkort met heel Nederland op lampjes schoenen de straat opgaan? Dat zou een hele vrolijke bedoening worden… 😉

En zoals velen van jullie wel weten, werk ik al een tijdje heel fijn samen met de schoenenwinkel Nelson. Ik vind het dan ook te gek dat ik weer ben geïnterviewd voor hun inspiratie magazine dat nú in de winkels ligt. Ik mocht in dit interview vertellen over mijn Youtube kanaal en ik heb de zomertrends van 2017 uitgewerkt. En vandaag is ook een hele gave actie gestart, die ik nu eindelijk met je mag delen. Ik zit dus op het puntje van mijn stoel…. 😉

WIN EEN MAKE-OVER!! ( door mij 😉 )

Ik ga je zoon of dochter in een compleet nieuwe outfit steken inclusief nieuwe schoenen van Nelson!

Geef je nu op door op deze pagina je gegevens achter te laten en check diezelfde pagina ook voor alle info!

Superleuk als je meedoet en wie weet zien we elkaar dan op woensdag 17 mei !

-X-FREE


Klik hier om direct naar de actie pagina te gaan en geef je op voor de MAKE OVER!

Free: Trui Zara, Jeans Pull & Bear, Schoenen Puma
Oliver: Jeans en jasje Zara, Shirt Sproet & Sprout, Schoenen Munich

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , ,

Plaats een reactie