NAME IT |DE NIEUWE LEGGING VAN OLIVIA!

Zijn jullie meisjes ook zo dol op leggings? Hier wel! Iedereen heeft altijd wel één favoriet, eentje die gewoon lekker comfy zit en makkelijk te combineren is. Een legging die stoer maar ook lief staat.

Laatst heb ik een legging gescoord bij Name It. Een koopje, al zeg ik het zelf! Zwart met witte stipjes. Een elastische band in de taille en meer niet. Weet je wat ik nu zo makkelijk vind aan een legging? Olivia kan zelf een legging aan- en uit trekken. Ze wordt steeds ouder en steeds zelfstandiger en wil steeds meer ‘zelluffff’ doen en accepteert regelmatig geen hulp. Dus ik vind het vaak wel prettig als Olivia kleding draagt waar ze zelf mee over weg kan. En daarnaast kun je met een legging eindeloos combineren. Je kunt het combineren met een stoere spijkerblouse, een schattig jurkje of een sweater. Alles is mogelijk. In een vorige blog heb ik deze legging gecombineerd met een jas van Mini Rodini.

Olivia draagt hier in de legging in combinatie met een sweat dress van Phil & Phae en een paar stoere sneakers. Een strik in haar krullen en een sjaaltje om en klaar is kees! Ziet ze er niet ondeugend uit zo? Ik vind het heel leuk en het is ook een outfit om lekker in te ravotten!

Wat vinden jullie van haar outfit?

Klik hier om deze legging te shoppen bij Name It

name it legging olivia name it legging olivia name it legging olivia name it legging olivia name it legging olivia name it legging olivia name it legging olivia

Klik hier om naar de website van Name It te gaan

Wat vind jij van Olivia haar outfit?

Tags: , ,

Plaats een reactie