DEZE JAS VAN MINI RODINI IS OM TE KNUFFELEN!

Oké ik geef het toe, deze zomerse en tropische temperaturen laten het niet toe om überhaupt na te denken over ‘nieuwe winter collecties’. Maar toch zie ik genoeg, maar dan ook echt genoeg leuks om mij heen voorbij komen wat te maken heeft met de herfst en winter. Ik ben dol op zomer en kan geen genoeg krijgen van het strand. Het liefst verhuis ik morgen richting Heemstede 😉 om dichterbij het strand te wonen. Toch hebben verschillende modemerken het voor elkaar gekregen om mij te laten shoppen en na te laten denken over het aanschaffen van een nieuwe winter garderobe voor de meisjes. En eigenlijk kan ik niet wachten de meisjes in hun nieuwe setjes te zien rond huppelen. Typisch Nederlands geloof ik, om altijd te klagen over het weer!

Verliefd zijn op kleding, dit kan ik, best vaak zelfs!!! Nu ook weer, verliefd op dit Mini Rodini Baseball Jacket oftewel een heerlijk berenjasje om te knuffelen. Olivia had rond haar eerste jaar een berenjasje van Tumble ‘n Dry. Hier heeft zij zo veel plezier van gehad. Dit jaar stond een berenjasje dus op mijn lijstje. En ik ben geslaagd. Een super gaaf item van Mini Rodini in een mooie zalmroze kleur. Een vrolijke en zachte kleur. De jas is gevoerd van een fijne(satijnen) stof en is makkelijk open te maken met drukknopjes. Daarnaast is de jas voorzien van twee steekzakjes, om alle rozijntjes en kleine frutseltjes in te verstoppen.

Olivia is net zo dol op haar nieuwe berenjasje als ik! ‘Ik ben net een grote beer mama’! Zelfs met 30 graden wilde Olivia graag haar nieuwe jasje showen… en warm? Nee hoor!!! Als je het aan ons vraagt, is dit jasje van Mini Rodini een echte musthave voor deze winter.

Ga snel een kijkje nemen bij Toddlers and Tees, ze hebben namelijk zo veel leuks binnen gekregen. Om van te smullen!

Klik hier om dit jasje van Mini Rodini te shoppen

mini rodini beren jas mini rodini beren jas mini rodini beren jas mini rodini beren jas mini rodini beren jas mini rodini beren jas mini rodini beren jas

Klik hier om naar de website van Toddlers & Tees te gaan

Wat vinden jullie van Olivia haar jasje?

Tags: , , ,

Plaats een reactie