NAME IT |DE PANTER LEGGING VAN PHILOU

Philou is inmiddels uitgegroeid tot een kleine ondeugende tijger. Van een rustige makkelijke baby naar een onderzoekend, eigenwijs en vrolijk meisje. Zij gaat als een tijger recht op haar doel af tot dat ze bereikt heeft wat zij in haar koppie heeft. Eigenlijk is niks meer veilig op dit moment (aaaaaaarrrr).
Gelukkig weet ik dat het allemaal fases zijn, maar toch. Even rustig de deur op zetten omdat het zonnetje schijnt gaat niet meer. Philou gaat regelrecht naar de glijbaan en klimt er direct op als ik even niet op let. Alles stopt ze in haar mond, van snoeren tot blaadjes. Soms erg vermoeiend deze periode ūüėČ

Philou draagt op dit moment alleen maar leggings. Dit is in deze ‘kruipende’ periode het fijnst. Een moeilijke spijkerbroek zonder stretch of een schattig jurkje gaat niet. Wij gaan voor de makkelijke en fijne weg: de legging! Deze gave panter legging vond ik wel heel toepasselijk, dit past echt bij haar karaktertje. De meeste mensen die mij goed kennen weten dat ik Philou voornamelijk wit, grijs en licht roze aan trek. Nu ze nog zo ‘klein’ is en korte haartjes heeft, vind ik dit gewoon super schattig staan. Maar een leuk item met een panterprint, dat mag natuurlijk niet ontbreken.

Deze panter legging heb ik geshopt bij Name It. De legging is grijs met een zwarte print. Deze kleur combinatie is top en zeker niet ordinair vind ik. Daarnaast zijn deze kleuren makkelijk te combineren.

Wat vinden jullie van Philou haar outfit?

Je kunt hier de legging shoppen

name it philou2 name it panter legging Philou name it panter legging Philou name it panter legging Philou name it panter legging Philou name it panter legging Philou

Wat vinden jullie van Philou haar panter legging?

Klik hier om direct naar de website van Name It te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie