PERSOONLIJKE BLOG: VAKANTIE GRIEKENLAND

Wie me op Instagram volgt weet natuurlijk al-lang dat ik Griekenland weer onveilig heb gemaakt. Samen met mijn gezinnetje ben ik op vakantie geweest. We hebben het echt heerlijk gehad, het was een superfijne en ontspannen vakantie. Even helemaal in de relax stand. Alles was top! Alleen het vliegen met een eigenwijze peuter is best vermoeiend en sinds hij in ‘een groot bed’ slaapt komt hij ‘s nachts weer bij papa en mama buurten. Gapie gapie. Dit hebben we op vakantie na een ingeving heel simpel opgelost door ‘m weer in een camping bedje te leggen;) Voor de rest was echt alles zo super chill. Even relaxen dus, dat was nodig, na een aantal drukke maanden. Ook mijn telefoon kreeg tijdens deze vakantie een beetje vakantie 😉 Het was echt heerlijk om even afstand te nemen van mijn werk en volop te genieten van mijn kinderen en gezin! En ik ben nu ook weer heel blij om te werken!!)  Loslaten lukte trouwens tijdens de vakantie heel aardig, mijn team deed het super. Ik ben lekker uitgerust en zit weer vol nieuwe energie. Ik ga de komende tijd veel leuks met jullie delen!

Op vakantie heb ik vrij weinig foto’s gemaakt , maar hier toch een impressie…

Processed with VSCO with c1 presetDoutzen heeft haar tanden in Griekenland gelaten! 😉 Wat wordt ze groot he! Haar supercoole POP trui is van Gardner and the Gang. Eén van mijn favoriete kindermode merken.

img_0099 Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with b5 presetMijn mannen.

img_0445-001 Processed with VSCO with b5 presetOliver draagt hier een jeans van Little Marc Jacobs met daarop een shirtje van BangBangCPH
Zijn Salt Water sandaaltjes ruilen we nu weer in voor zijn superstoere Dr Martens boots.Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with f2 presetHier draagt hij een sweater van Nununu, echt een heerlijke trui die stoer is en overal makkelijk bij combineert. Hebben ze deze ook in mijn maat? Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with b5 presetThe girls hadden een heerlijke vakantie!

frederieke wieberdinkVandaag was het weer shooting time bij Kindermodeblog! Veel nieuwe outfits en inspiratie komen eraan! Blijf je me volgen?

– X♡ – Free

https://www.instagram.com/frederiekewieberdink/

Plaats een reactie