Mini Rodini zomercollectie 2013

De nieuwe zomercollectie van Mini Rodini is om te smullen! Wat een super gave collectie en wat een geweldige items. Ik word enorm happy van Mini Rodini en best ook een beetje hebberig!  Het liefst zou ik de hele kast van Doutzen ermee vullen -om het uiteraard wel te mixen en matchen met andere items en merken- want ik vind echt ieder item helemaal te gek. Yep, ik ben net als ieder seizoen weer helemaal hotel de botel van Mini Rodini.
Dit merk heeft vier jaar geleden mijn hart gestolen en me naderhand nog nooit teleurgesteld. Zoals ik net al zei vind ik ieder item echt helemaal te gek. De stoffen, de kleuren en de prints. Helemaal mijn smaak. En stiekem vind ik het ook erg leuk om veel van mijn eigen kindermode inspiraties terug te zien in deze collectie. Zo schreef ik een tijdje terug al over de stikken trend én over panter voor jongens. Mini Rodini doet wat ik wil!

Doutzen is momenteel (voor 99%) dress only en ik laat je gauw haar nieuwe – en ook een beetje de mijne- Mini Rodini aanwinst zien! Ga net als ik lekker shoppen bij Orange Mayonnaise en haal de leukste Mini Rodini’s in huis. Veel plezier!

mini-rodini-love-sweatshirtmini-rodini-jaguar-woven-bootsmini-rodini-rope-dress

mini-rodini-jaguar-shirt

mini-rodini-bow-wing-tee

mini-rodini-bon-voyage-teemini-rodini-rope-racerback-tank

mini-rodini-bow-sweatshirtmini-rodini-budgie-skirt

Shop nu Mini Rodini bij Orange Mayonnaise.com

 

 

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie