MINI RODINI | DE NIEUWE WINTERCOLLECTIE 16/17

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de nieuwe wintercollectie van het óh zo populaire en geliefde kinderkleding merk Mini Rodini is vanaf deze week verkrijgbaar! Elk seizoen wanneer ik de kindermode beurzen bezoek blijft het weer een verrassing om te zien wat dit kindermode merk gaat brengen. Want één ding is zeker, met de opvallende printjes, kleuren combinaties en materialen weet dit merk zich keer op keer te onderscheiden.

Grappig om te zien ook hoe Mini Rodini door de jaren heen ook steeds meer ”geaccepteerd” is. Waar dit kinderkleding merk voor veel moeders in de begin jaren net wat te uitgesproken of te apart gevonden werd, is nu in menig kinderkleding kast wel een item van Mini Rodini te vinden, echt heel leuk! Anyway, terug naar de wintercollectie want die is echt om te watertanden!!! Voor Oliver heb ik de eerste items al geshopt. De rabbit sweater vind ik echt helemaal te gek, maar ook het soft pale baseball jasje – die je in deze shopping wellicht al voorbij hebt zien komen – is echt the bom! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de items met de totem print en de hertjes! De kleuren combinatie van onder andere okergeel en lila is om te smullen als je het mij vraagt en ook helemaal on trend komend seizoen!

Genoeg verteld, tijd voor wat inspiratie! En ik ben héél benieuwd, welke items en printjes uit de nieuwe collectie zijn jouw favoriet? Leuk als je het laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

Je kunt hier direct naar de website van Mini Rodini om de gehele collectie te bekijken

lookbook-aw16-9_2316 lookbook-aw16-10_4668 lookbook-aw16-17_8061 lookbook-aw16-1_8051 lookbook-aw16-20_3360 lookbook-aw16-23_2892 lookbook-aw16-16_7317-1

Klik hier om direct naar de website van Mini Rodini te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Mini Rodini? En heb jij je favoriete items al geshopt?

Tags: ,

Plaats een reactie