NIEUWE KINDERKLEDING WEBSHOP LOT & TOM GELANCEERD


Ga er even rustig voor zitten wat ik wil graag een hele leuke, spiksplinternieuwe kindermode webshop met je delen! Yes je hoort het goed, spiksplinternieuw want deze webshop is vandaag gelanceerd! Let me introduce to you; Lot & Tom! Een kinderkleding webshop voor jongens en meisjes met hele mooie hippe kindermode merken als CarlijnQ, Small Rags, One more in the Family en méér!

Bij Lot & Tom zorgen ze voor een gevarieerd aanbod, maar ik wil je ook echt even wijzen op de iets minder bekende kinderkledingmerken als En*Fant en Loudly. Loudly bijvoorbeeld, kende zelfs ik nog niet eens!! Maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen, dankzij Lot & Tom dus.

Loudly is een nieuw Deens kinderkleding merk met een rustige stijl maar is alles behalve saai. Prachtige stoffen (ik heb ze al mogen voelen inmiddels) subtiele prints en mooie kleuren. Echt een leuk nieuw kindermode merk om aan de kast van je zoon of dochter toe te voegen! En originaliteit gegarandeerd 🙂

Naast al deze super toffe kinderkleding merken kun je bij Lot & Tom ook terecht voor de leukste accessoires, (kraam) cadeautjes en musthaves! En je kunt er ook terecht voor cadeaubonnen. Deze worden super feestelijk verpakt, inclusief persoonlijk kaartje. We kunnen wel zeggen dat Lot & Tom een hele fijne nieuwkomer is in kindermode land!

Ik heb alvast 5 favorieten geshopt, maar neem snel zelf een kijkje! Laat je me even weten wat je ervan vindt?

Je kunt via deze link shoppen bij de webshop van Lot & Tom

Lisa-155-1

Loudly

Schermafbeelding 2016-08-16 om 14.44.36

Small Rags

TS2_05526

Loudly

Schermafbeelding 2016-08-16 om 14.18.38

Small Rags

Eva-425

Loudly

Klik hier om direct naar Lot & Tom te gaan

Wat vind jij van deze nieuwe webshop?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie