PERSOONLIJKE BLOG: DIT IS MIJN NIEUWE MOMMY BAG!

Wanneer je moeder wordt gaat er een totaal nieuwe wereld voor je open. Kleine greep uit de kast: de grenzeloze liefde die je voelt voor dat iniemini mensje. Die echt nog belachelijk veel verder gaat dan ‘ to the moon and back ‘. De verantwoordelijkheid. Zeg maar dikke doei tegen je onbezorgde leventje. En je nieuwe lijf, je nieuwe gevoelens, je nieuwe ik. Hoi moederschap!

Je leert enorm veel nieuwe dingen en er gaat een woordenboek voor je open! Bestaat de Mama van Dale eigenlijk al? Ik wist bij sommige woorden niet eens van het bestaan af. Kleine selectie: kolven, nachtvoeding, regeldagen, hydrofiele luiers, reflux, sudo crème, het ” consternatie” bureau, inbakeren, johannesbrood pitmeel, luiertas alias ‘de mommy bag’, doorslapen. Ik ben ervan overtuigd dat jullie dit lijstje met gemak kunnen aanvullen 😉 Wie durft?

Ook op modegebied is er enorm veel nieuws te ontdekken wanneer je moeder wordt: HALLO KINDERKLEERTJES, HALLO KINDERMODE! En als je niet oppast heb je er een nieuwe verslaving bij. Of je begint gewoon een blog, zoals ik bijna 6 jaar geleden….

Om nog maar te zwijgen over al die handige en innovatieve producten die beloven het ouderschap stukken gemakkelijker te maken. Die het slaaptekort en de hectiek van het ouderschap een beetje verzachten. Echt, wanneer je mama wordt gaat een nieuwe wereld voor je open! Er is zoveel leuks te ontdekken! En elk jaar komen daar weer leuke, nieuwe producten bij! Als mama en kinderstyliste zit ik daar natuurlijk met m’n neus bovenop. En alles waar ik enthousiast over ben, dat wil ik ook heel graag met jullie delen!

Laatst liet ik je al mijn ‘nieuwe liefde‘ zien van All-time Favourites. En All-time Favourites heeft nu ook een unieke Mommy Bag gelanceerd. En deze is mij ( en waarschijnlijk ook jou!! ) op het lijf geschreven! Ik zal je vertellen waarom.

HET IS EEN LAPTOPTAS ÉN LUIERTAS IN ÉÉN!

Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken, behalve dan dat er ook een ‘verschoningsmatje’ in zit! Kende je die al?!

Ik ben gegaan voor de Phython variant en gebruik hem dagelijks met veel plezier! Ga ik naar kantoor? Hup, laptopje erin. Ga ik met Oliver op stap? Hup, luiers en alle andere mama prullaria erin en go! Wat is ie handig he?! Deze ‘MOMMY BAG’ 🙂

– X♡ – Free

Vergeet je niet om op mijn Facebook mijn lijstje met Mama woorden aan te vullen? 😉 

Via deze link kun je de tas shoppen

_63A4830

_63A4877

_63A4903

_63A4938

_63A4958

_63A5742

_63A5024

_63A5066

_63A5039

_63A5077
_63A5125

_63A5083

_63A4903
Klik hier om naar de webshop van All-time Favourites te gaan

Frederieke: Jas & Trui Zara, Jeans Zara, Schoenen Sascha
Oliver: Shirt Mini Rodini, broekje Zara, schoenen Dr. Martens

Wat vind jij van mijn nieuwe luiertas?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie